ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Luksuzni odmor u Bluesun Hotelu Berulia

3 Bluesun hotela zaslužila TripAdvisor Certificate of Excellence

21.05.2014.

Bluesun hoteli Elaphusa, Soline i Afrodita nagrađeni su certifikatom izvrsnosti TripAdvisora za 2014. godinu. Najveći turistički portal na svijetu, čiju vjerodostojnost potvrđuje baza od čak 150 milijuna recenzija, ovim certifikatom priznaje ugostiteljsku izvrsnost najbolje ocjenjivanim hotelima u svojoj ponudi.

Osim što se nalazi na sjajnoj lokaciji kod plaže Zlatni rat, hotel Elaphusa**** u Bolu ima moderan Thalasso Wellness centar površine 4000 m2. Ovo mu je već treći put da je nagrađen od strane TripAdvisora. Elaphusa je također idealno mjesto za održavanje korporativnih sastanaka i konferencija, a njegov sportski centar uključuje čak 26 teniskih terena.

Bluesun hotel Soline*** u Brelima po drugi je put dobio TripAdvisorov Certificate of Excellence. Ističe se vlastitim wellness centrom, unutarnjim i vanjskim bazenima te odličnim restoranom. Gosti hotela Soline mogu uživati na plaži udaljenoj svega nekoliko koraka od hotela ili se opustiti u wellnessu.

Jedini debitant među nagrađenima je Bluesun resort Afrodita**** u Tučepima, miran kompleks vila okružen mediteranskim raslinjem. Na bazenskoj terasi je bar Lido, stvoren za opuštanje u vrućim ljetnim danima. Afrodita nudi razne zabavne aktivnosti za djecu, dok susjedni Sportski centar Slatina može ugostiti razna natjecanja i slična događanja.