ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Ljetovanje već od 40 EUR/osobi - Bluesun Holiday Village Alan

Rezervirajte smještaj u Bluesun Holiday Village Alan 3* u Starigrad-Paklenici za već od 40 eura po osobi! Akcija se odnosi na sve nove rezervacije smještaja za period boravka od 04.07. do 31.08.2020.
Požurite, broj soba je ograničen!

Zašto Bluesun Holiday Village Alan 3*?

- uključen bogati doručak
- poluolimpijski bazen s fantastičnim pogledom
- obiteljsko ljetovanje u hotelu na plaži
- 2 km od Nacionalnog parka Paklenica
- aktivan odmor (tenis, biciklizam, hiking, odbojka na pijesku itd.)

Fantastičan bazen, brojni sadržaji za aktivni odmor, wellness i sjajna lokacija u prirodi samo su neki od razloga zašto je Alan pravi izbor za odmor. Smješten na samoj plaži, idealno je mjesto za mlade obitelji, ljubitelje prirode, umirovljenike i sve druge željne vrhunskog odmora u mirnom dalmatinskom mjestu.

Starigrad-Paklenica od povijesnog grada Zadra udaljen je 45 km. Ljubitelje prirode oduševit će činjenica da je Alan smješten samo 2 km od ulaza u Nacionalni park Paklenica, a u radijusu od 100 km nalaze se 4 nacionalna parka.

Do Bluesun Holiday Village Alan lako je doći autocestom A1 Zagreb – Split, osobnim automobilom ili autobusom. Silazi se na izlazu Maslenica i nastavlja prema Starigrad-Paklenici državnom cestom D8.
Broj preostalih soba:

7

Provedite ovo ljeto u miru i prirodi. Zaslužili ste odmor više nego ikad!
Pošaljite nam željene datume i broj osoba na reservations@bluesunhotels.com ili +38513844288 ili ispunite online obrazac u nastavku. Javit ćemo vam se s personaliziranom ponudom u najkraćem mogućem roku.

*** Ponuda vrijedi za Standard dvokrevetnu sobu.