ONLINE REZERVACIJA

Aktivni odmor u Bolu na Braču - birajte tenis, surfanje ili ronjenje!

S ovim posebnim paketima za aktivni odmor možete na najbolji način iskoristiti postsezonu u jednom od najljepših hrvatskih ljetovališta, s brojnim sjajnim sadržajima za rekreaciju. Dovedite se u pravu formu za radne napore, bit ćete si zahvalni.

Tenis

Bol je domaćin poznatog turnira WTA Croatia Bol Open, a sada na tom vrhunskom teniskom centru možete uživati i vi - ovi posebni paketi uključuju rekete, loptice i čak 4 sata tenisa dnevno!

Tennis & Spa Elaphusa****

Paketi uključuju i ulazak u nagrađivani Thalasso Wellness centar hotela Elaphusa, kao i bogati polupansion te korištenje WTA teniskih terena, rekete i loptice.

Rezervirajte na vrijeme »


Tennis & Relax Borak***

Uključeno korištenje teniskog terena, reketi, loptice i polupansion u hotelu Borak na sjajnoj lokaciji uz more i teniski centar.

Rezervirajte na vrijeme »


Surfanje i cikloturizam

Kao destinacija s izuzetnim brojem sunčanih sati, povoljnim valovima za surfanje i kilometrima biciklističkih staza, Bol je raj za surfanje i cikloturizam. Vi samo dođite, za opremu se brinemo mi.

Bike/Surf & Spa Elaphusa****

Birajte između opreme za surfanje ili biciklizam, a u paketu dobivate i ulazak u nagrađivani Thalasso Wellness centar hotela Elaphusa te uslugu polupansiona.

Rezervirajte na vrijeme »


Bike/Surf Borak***

Uključena oprema za surfanje ili biciklizam po izboru gosta, uz polupansion u hotelu Borak na sjajnoj lokaciji uz more i teniski centar.

Rezervirajte na vrijeme »


Ronjenje

Pod stručnim vodstvom ronilačkog instruktora zavirite u čudesno jadranko podmorje na lokacijama Brača i Hvara. Sva oprema uključena, a na kraju tečaja dobiva se međunarodni certifikat.

Paket "Ronjenje" Elaphusa****

Uključeni tečajevi ronjenja pod stručnim vodstvom ronilačkog instruktora, kao i polupansion te ulaz u nagrađivani Thalasso Wellness centar hotela Elaphusa na 3500 m2.

Rezervirajte na vrijeme »


Paket "Ronjenje" Borak***

Uključeni tečajevi ronjenja pod stručnim vodstvom ronilačkog instruktora te polupansion u hotelu Borak na sjajnoj lokaciji uz more i teniski centar.

Rezervirajte na vrijeme »