ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Summer Special popusti do 30%

Akcija i adrenalin

Sport

Ako ste u potrazi za adrenalinskim aktivnostima tijekom ljetnog odmora, Bluesun hoteli i tu imaju raznovrsnu ponudu na svim destinacijama.

Pored Bluesun hotela Neptun*** u Tučepima nalazi se Sportski centar Slatina, u kojem su tereni za tenis, nogomet, mali nogomet, odbojku i odbojku na pijesku. Dostupni su i biciklistički sadržaji, dok od vodenih sportova u Tučepima možete probati ronjenje, kanu, surfanje, skijanje na vodi i parasailing. U sportskom centru moguće je organizirati i grupne aktivnosti te natjecanja.

Teniski centar Zlatni rat u Bolu ima čak 26 zemljanih teniskih terena i Adidasov dućan sportske opreme. Hoteli Elaphusa**** i Borak*** te holiday village Bonaca*** na Zlatnom ratu pružaju i mogućnosti za windsurfing, ronjenje, daskanje i vožnju quadovima.

Šira sportska ponuda u Bluesun hotelima obuhvaća i fitness, stolni tenis, mini golf, pikado i bilijar, kao i različite programe animacije za odrasle i djecu.

Izleti

O odličnom položaju Starigrad-Paklenice svjedoči ponuda izleta u čak četiri nacionalna parka – Paklenicu, Slapove Krke, Kornate i Plitvička jezera. Kanjon rijeke Zrmanje nudi posebna uzbuđenja ljubiteljima raftinga, dok se na mitskoj planini Velebit može organizirati Jeep foto-safari i posjetiti lokacije na kojima je sniman klasik Karla Maya Winnetou.

Iz naših hotela na Zlatnom ratu gosti mogu posjetiti otoke Hvar i Palmižanu, glagoljašku pustinju Blaca te gradove Dubrovnik, Split i Mostar. Obilaskom otoka Brača posjetit će Vidovu goru te selo Sumartin, a vrlo je lijep izlet u Nacionalni park Krka te grad Šibenik.

Brela i Tučepi, naše destinacije na blistavoj Makarskoj rivijeri, nude izlete na planinu Biokovo, zatim shopping u Splitu, posjet drevnim gradovima Dubrovniku i Trogiru te rafting na rijeci Cetini. U ponudi je i izlet na pučinu koji uključuje ribolov, kao i foto-safari s divljim konjima kod Livna.