ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Bluesun hotel Alga - Tučepi, Makarska****

[VIDEO] Bluesun hotel Alga - sjajna lokacija na plaži Tučepi, sve sobe renovirane!

Boraveći u hotelu Alga na lijepoj plaži Tučepi možete doista shvatiti što znači izraz "odmor po mjeri čovjeka". Pogledajte video koji dočarava ono što riječi ne mogu.


Kako li je dobar odmor u hotelu s potpuno novim sobama i kupaonicama, s nekoliko vanjskih bazena i unutarnjim bazenom na fantastičnoj lokaciji, točno na plaži Tučepi i samo 4 km od Makarske...

PRILAGOĐENO OBITELJIMA
Obitelji s djecom će u hotelu Alga imati zaista sve što mogu poželjeti - odlična hrana, razvijen program animacije, bazene i  mogućnost rezerviranja All Inclusive usluge, ptako da ne morate brinuti za obroke i pića nego se možete potpuno opustiti.

BONUS - DJECA BORAVE BESPLATNO!

Rezervirajte  Superior sobu jer u njoj čak 2 djece do 13 godina spava gratis!


Cijene Superior soba u hotelu Alga uključuju gratis smještaj za 2 djece do 13,99 godina! Preporučujemo i All Inclusive uslugu.


DORUČAK UZ MORE
Gosti hotela Alga posebno hvale doručak i ambijent buffet restorana, koji ima novu terasu za uživanje u obrocima na svježem dalmatinskom zraku, uz mirise mora i zvuke valova.

PLAŽA - Bogata prirodnim hladom, plaža Tučepi u svakom trenutku vam pruža i prostor za sunčanje i zaklon od sunca.


Dugačka plaža Tučepi ima obilje prirodnog hlada, a vaša soba u hotelu Alga toliko vam je dostupna da ćete u svakom trenutku imati maksimalnu fleksibilnost


POPODNEVNI I VEČERNJI UŽICI
Za uživanje u ljetnim koktelima, vrhunskim burgerima ili tradicionalnim dalmatinskim specijalitetima, sjednite sa svojim voljenima na terase Hygge bara, Clemente's Puba ili restorana Kaštelet - njihova raznolika ponuda je jamstvo da ćete svi uživati.

BLIZINA GRADA MAKARSKE
Još jedna velika prednost odmora u Algi - lagano hodajući predivnom stazom uz more možete doći u središte Makarske i tamo uživati u gradskim sadržajima. Dostupni su e-bicikli za najam!