ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Bluesun Holiday Village Bonaca All Inclusive - Bol, otok Brač***

Bluesun Holiday Village Bonaca All Inclusive - Bol, otok Brač

Bluesun Holiday Village Bonaca 3* idealno je odredište za obitelji željne odmora bez briga. All Inclusive usluga i smještaj u okruženju mediteranskog zelenila okrunjeni su brojnim aktivnostima, animacijom i vanjskim bazenima u kojima će uživati i odrasli i djeca. U blizini Bonace je i slavna plaža Zlatni rat.

   All Inclusive
   2 djece besplatno
   U blizini Zlatnog rata

All Inclusive

All Inclusive usluga omogućava vam odmor bez briga. Evo što ona uključuje:

- Buffet doručak (07-10h), ručak (12:30-14h) i večera (19-21h)
- Kasni doručak (10-11h), popodnevni snack (16-17h)
- Pool bar (10-24h) - bezalkoholna i alkoholna lokalna pića, kava, čaj
- besplatno korištenje teniskih terena - 1 sat dnevno po sobi i danu
- besplatno korištenje bicikala - svaki gost dobije 6 sati besplatnog korištenja bicikala 2 puta tjedno
- besplatan pristup sobi sa spravama za vježbanje
- besplatni stolni tenis


Obiteljski odmor

Dvoje djece do 13,99 godina starosti u obiteljskim sobama može odsjesti besplatno. Sobe su smještene u paviljone okružene mediteranskim zelenilom. Nadohvat ruke vam je vanjski bazen u kojem će jednako uživati djeca i odrasli. Animatori će brinuti da vama i djeci niti u jednom trenutku ne bude dosadno.

Blizina Zlatnog rata

Holiday village Bonaca je smješten u neposrednoj blizini plaže, a desetak minuta hoda od Bonace nalazi se i po mnogima najljepša hrvatska plaža, Zlatni rat. Možda i najposebnija plaža na svijetu jedan je od simbola zemlje, definitivno najčešći motiv na razglednicama iz Hrvatske. Plaža jedinstvenog oblika prirodni je fenomen jer je okomita na obalnu crtu. Istkana je od sitnog, bijelog šljunka. Zlatni rat često mijenja svoj oblik pod utjecajem prirodnih elemenata, vjetra i mora.

Restorani i barovi

Ponosimo se svježim, domaćim i organski uzgojenim namirnicama koje pripremaju naši vrsni kuhari. Na plaži Borak, u istoimenom restoranu, čeka vas romantična večera uz zalazak sunca iza Zlatnog rata. Opuštanje potražite u Boleru Loungeu, uz osvježavajuće piće u hladu borove šume.
Rezerviraj All Inclusive Bluesun Holiday Village Bonaca:

Za sve rezervacije nazovite Bluesun rezervacijski centar na +385 1 3844 288 ili pišite na reservations@bluesunhotels.com

Kako do nas?

Bol se nalazi na jugu otoka Brača. Na otok se može doći automobilom ili autobusom, trajektnim linijama Split-Supetar i Makarska-Sumartin. U Blizini Bola je i Zračna luka Brač - više informacija o letovima OVDJE. Bluesun svojim gostima nudi prijevoz iz bilo koje zračne luke do Bola te speedboatom na relaciji Split-Bol.