ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Sagitta Holiday Village - All Inclusive - Omiš***

All Inclusive u Holiday Village Sagitta – ljetovanje bez briga u Omišu

Tko jednom proba ljetovati uz all inclusive uslugu, uvijek joj se vraća. Tek tada shvatite što je pravo ljetovanje bez briga. Za ovo vam ljeto preporučujemo Turističko naselje Sagitta. Zašto? Doznajte u nastavku.
Što je all inclusive usluga?

Recimo prvo o čemu govorimo kad govorimo o all inclusive usluzi. Riječ je o vrsti odmora u hotelu ili sličnom turističkom smještaju tijekom kojeg vam je sve što vam je potrebno uključeno u cijenu smještaja. Hrana, piće, razne aktivnosti za vas i djecu, wellness (ako postoji) itd.

Što je sve uključeno u Sagitti?

Ako se odlučite uložiti u all inclusive u Sagitti, možete računati na smještaj po svom odabiru – hotel, apartman ili bungalov. Sobe su svuda klimatizirane. Domaćini su za sve goste osigurali parking, kao i besplatni Wi-Fi.
Rezerviraj Turističko naselje Sagitta:
Što se hrane tiče, uključena su tri obroka te popodnevna užina, kao i neograničena konzumacija pića s buffet stola.


All Inclusive u Sagitta Holiday Village - sve uključeno u cijenu!

Da biste kvalitetno proveli vrijeme, imat ćete i besplatnu animaciju i za odrasle i za djecu do dva puta tjedno na nekoliko jezika. Domaćini su za dvaput tjedno predvidjeli i dobru zabavu u vidu svirki uživo. Aktivni tipovi moći će bez naplate koristiti sportske terene.

Zašto Turističko naselje Sagitta?


All Inclusive usluga u Sagitta Holiday Village, Omiš

Savršena za obiteljski odmor, Sagitta se nalazi na izvrsnoj lokaciji par kilometara od Omiša, a u blizini Splita, Makarske, otoka Brača, Parka prirode Biokovo, ušća rijeke Cetine... Može se pohvaliti privatnom plažom podno hotela, a iz većine se soba gleda upravo na more.

Netaknuta priroda u okolici i ljubazno osoblje samo su neki od razloga zašto biste ovo ljeto trebali provesti u Turističkom naselju Sagitta.

Rezervirajte All Inclusive Holiday Village Sagitta pozivom na broj +385 1 3844 288 ili pošaljite mail sa svojim željenim datumima i brojem osoba na reservations@bluesunhotels.com pa ćete primiti posebnu ponudu prema vašem upitu.