ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Avionom na Zlatni rat – iz kojih europskih država možete sletjeti izravno na Brač (BWK)?

Otok Brač jedan je od tek 3 hrvatska otoka na koje se može doći zrakoplovom. Kako? Istražili smo za vas.

Od domaćih linija na otok slijeće zrakoplov iz Zagreba. Utorkom i subotom do Brača vozi nacionalni prijevoznik Croatia Airlines.

Iz 6 država do Brača

Što se međunarodnih lokacija tiče, Brač je zrakoplovnim linijama povezan s njih 9, u 6 država. Najviše letova kreće iz Austrije. S 4 lokacije – Graz, Beč, Innsbruck, Linz – do Brača vas vozi tvrtka Gruber Reisen. Tvrtka TUI Fly prevozi turiste iz glavnog grada Belgije, Bruxellesa. Brač je povezan i s najvećom nizozemskom lukom, Rotterdamom te francuskom Deauvilleom, odakle leti isti prijevoznik.


Let iz Zagreba do Brača brz je i povoljan


Do ovog hrvatskog otoka možete doći i iz glavnog grada Slovenije, Ljubljane, odakle putnike namjernike vozi Adria. I na kraju, do Brača se može zračnim putem stići i iz prijestolnice Velikog Vojvodstva Luksemburg – zrakoplovom Luxaira.

Zračna luka je 14 kilometara od Bola

Inače, u samoj zračnoj luci nalazi se trgovina s bogatom ponudom autohtonih proizvoda. U lijepo uređenom caffe baru Catalina možete popiti kavu dok čekate povratni let, a tu je i igraonica za najmlađe. Zanimljivo, zračna luka nudi i pogled 'iza kulisa' – organizirani obilazak luke tijekom kojeg možete vidjeti kako cijela stvar funkcionira.
Rezerviraj Bluesun Hotel Elaphusa:

Zračna luka Brač smještena je 14 km od Bola te 30-ak km od Supetra. U oba mjesta nalazi se nekoliko izuzetno kvalitetnih hotela, savršenih za ljetni obiteljski odmor – Elaphusa, Borak i Bonaca u Bolu, Amor, Villa Vela Luka i Velaris u Supetru i drugi.

Ako se odlučite ovo ljeto provesti na Braču, čekaju vas ljubazni domaćini, predivan otok, gastronomski užici i – savršen odmor. Dođite!
Prvi korak je da nam javite željeni datum dolaska i broj osoba na +385 1 3844 288 ili reservations@bluesunhotels.com. Javit ćemo vam se povratno s posebnom ponudom prilagođenom vama u najkraćem mogućem roku.