ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Top 5 beach hotela na Braču za obitelji s djecom

Ljetovanje je vrijeme kada se konačno možete posvetiti svojoj obitelji, a pri odabiru destinacije sigurno želite da vaši najdraži imaju najugodniji odmor prepun divnih uspomena s lijepih lokacija.
Najbolja destinacija za vas je – otok Brač!

Bit ćete zahvalni što vaš Instagram profil nema ograničenja u broju fotografija jer otok Brač nudi čudesne plaže i puuuuno ljepote.

Donosimo vam izbor 5 odličnih hotela na Braču s različitim prednostima za odmor s obitelji, a vi odaberite onaj koji se najviše poklapa s vašim interesima.

1. Hotel Elaphusa – plaža Zlatni rat, Bol

Veliki vanjski bazen, unutarnji bazen, raznolika animacija, soba s fliperom i ostalim igrama, čak i vlastita kuglana (!), a sve to na par minuta hoda od svjetski najpoznatije hrvatske plaže Zlatni rat – to su sadržaji koji čine hotel Elaphusa sigurno najboljim mogućim izborom na Braču i šire.


U igraonici hotela Elaphusa možete uživati u 4 bowling staze


U igri s animatorima vaša će djeca upoznati vršnjake iz cijele Europe, odlično se zabaviti, puno naučiti i stvoriti uspomene za cijeli život.

Odlične sobe, hrana, usluga i sadržaji – Elaphusa je destinacija u destinaciji, ona nudi obilje u kojem svatko može pronaći nešto za sebe.

2. Bluesun Holiday Village Bonaca 3* - plaža Zlatni rat, Bol


Bonaca je mjesto gdje se najbolje možete opustiti jer njena All Inclusive usluga uključuje sva 3 obroka, popodnevni i ponoćni snack, pića s All Inclusive bara i zaista bogat program animacije.


U Bluesun Holiday Village-u Bonaca obitelji posebno vole All Inclusive uslugu, veliki vanjski bazen i animaciju


Holiday Village je smješten u lijepom zelenom vrtu s igralištem i velikim vanjskim bazenom, najbliža plaža je na 150 metara, a Zlatni rat vam je nadohvat ruke.

Pregledajte sobe i raspoložive datume u Bluesun Holiday Village Bonaca i rezervirajte najbezbrižnije ljetovanje u životu!

Rezerviraj All Inclusive Bluesun Holiday Village Bonaca:


3. Hotel Amor****, Supetar

I ovaj hotel ponosi se s 4 zvjezdice, a nalazi se na stotinjak metara od krasne plaže u mirnoj uvali Vela Luka, s velikim plitkim dijelom u kojem se vaša djeca mogu bezbrižno igrati.


Hotel Amor u Supetru ima vlastiti bazen i lijepe prostrane sobe standarda 4 zvjezdice


Amor se ponosi vrtom s više od 16.000 biljaka u kojem ćete se osjećati kao u zaštićenom rezervatu prirode, a uživat ćete i u domaće uzgojenom povrću, domaćem kruhu i maslinovom ulju.

4. Hotel Borak*** – plaža Zlatni rat, Bol

Okružen borovima i smješten na ponajboljoj lokaciji u Bolu, hotel Borak je samo 50-ak metara od mora! Ima i vlastiti vanjski bazen i lijep restoran, a recenzije će potvrditi da je i hrana odlična.


Hotel Borak najbliži je moru od svih hotela u Bolu, a uživat ćete i na njegovom bazenu


Svaki dan uživajte u šetnjama do Zlatnog rata i centra Bola. Ako ste ljubitelji čistog mora i opuštanja u mediteranskom ambijentu, povedite svoju obitelj u hotel Borak u Bolu.

5. Holiday Village Velaris***, Supetar

Odmah uz lijepu dugu plažu u uvali Vela Luka u Supetru nalazi se ovaj lijepi holiday village, savršen za miran odmor uz šum valova i miris mediteranskih borova.


Lokacija koju ništa ne može nadmašiti - Holiday Village Velaris je točno na plaži u lijepoj uvali Vela Luka


Supetar je lijep gradić s puno barova, restorana i slastičarnica koje možete danima istraživati, a u Holiday Village Velaris imate bogatu animaciju svako jutro i poslijepodne, šest dana u tjednu.

Holiday Village Velaris nudi odličnu vrijednost za novac.

Za sve informacije i rezervacije beach hotela na otoku Braču, nazovite nas na +385 1 3844 288 ili pošaljite mail na reservations@bluesunhotels.com