ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

SENTIDO Bluesun Berulia - Brela, Makarska rivijera*****

[VIDEO] Provedite čarobno ljeto u hotelu Berulia uz plažu Brela

U okružju mediteranskog vrta, uz samu plažu u Brelima, smjestio se luksuzni hotel SENTIDO Bluesun Berulia*****.


Dok gledate u veličanstvenu planinu Biokovo, a vi šećete prema simbolu Makarske rivijere, Kamenu Brela, ispunit će vas unutrašnji mir. Na putu se, u okružju mediteranskog vrta, smjestio luksuzni hotel SENTIDO Bluesun Berulia*****.

Iz Deluxe sobe uđite u swim up bazen i slušajte. Čut ćete zov galebova, pjev cvrčaka i šum mora; koncert je to namijenjen samo vama.


Iz Deluxe sobe uđite direktno u swim up bazen

Iz daljine vas blagonaklono gleda veličanstvena planina Biokovo, kao mudra starica koja uživa što njeno naručje tolikim ljudima donosi radost i mir.

Uronite u infinity bazen, uzmite hladan koktel u ruke. Pogledajte u zrak – nad vama se kao zaštitnici nadvijaju borovi i barem nakratko vas sakrivaju od znatiželjnog sunčevog pogleda.


Atraktivan infinity bazen hotela SENTIDO Bluesun Berulia*****

Dok vas povjetarac miluje na terasi sobe zagledajte se preko mora u daljinu – vidite li marljivog ribara koji ubire plod svojeg rada? Možda ćete još danas, u restoranu hotela uz more, moći uživati u tom daru Jadrana.

Pozivamo vas da s nama otkrijete najbolje lice odmora.


Jutro u Brelima mnogima je najdraži dio dana

Bez obaveze nam javite svoj željeni datum dolaska i broj osoba na +385 1 3844 288 ili reservations@bluesunhotels.com. Poslat ćemo vam posebnu ponudu skrojenu prema vašim potrebama u najkraćem mogućem roku.