ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Hoteli na najljepšim hrvatskim plažama

[VIDEO] Otkrijte Dalmaciju na biciklu - više od 130 staza!

Čarobne krajolike otoka Brača i Makarske rivijere možda je najljepše otkrivati biciklom. Uživajte u ovom promotivnom videu i na www.dalmatia-bike.com potražite informacije o gotovo 130 označenih biciklističkih staza u Splitsko-dalmatinskoj županiji.
Ova nedavno lansirana web-stranica dio je velikog cikloturističkog projekta koji vodi Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije. Projekt je iznjedrio oko 130 označenih biciklističkih staza oko nekih od najatraktivnijih dalmatinskih lokaliteta kao što su Split, Makarska, otok Brač, itd.

Jedna od najatraktivnijih je biciklistička staza Brela, koja počinje kod Bluesun hotela Maestral i vodi vas kroz prekrasne krajolike Parka prirode Biokovo i poznatih ljetovališta Makarske, Baške Vode...

Dalmatia-bike.com donosi i informacije o raznim biciklističkim događanjima, uslugama za bicikliste te mogućnostima smještaja, od kojih preporučujemo Bluesun hotele Soline u Brelima, Alga u Tučepima i Elaphusa na otoku Braču.

Želite li se odmoriti u nekom od Bluesun hotela za vrijeme svog cikloturističkog posjeta Dalmaciji? Nazovite naš rezervacijski centar bez obveza na +385 1 3844 288 ili nam pišite na reservations@bluesunhotels.com i zatražite ponudu posebno skrojenu za vas.