ONLINE REZERVACIJA

 • Instant potvrda
 • 100% Sigurno
 • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Bluesun akademija - više od trening centra

Bluesun akademija bazira se na korištenju vlastitih ljudskih potencijala i talenata u širenju dobre prakse na mlade i postojeće kadrove koji se dalje usavršavaju, na taj način aktivno sudjeluju u implementaciji organizacijskih procesa i osigurava standardizirani prijenos novih znanja i informacija.

Suradnici za ljudske potencijale osiguravaju temeljni opći trening koji svi prolaze kako bi dobili opće informacije o sustavu, pravilima ponašanja, sigurnosti na radu, organizaciji hotela i druge važne informacije. Šefovi odjela pak osiguravaju temeljni odjelni trening kojim predaju odjelne upute za rad (kuhinja, restoran i bar, recepcija, domaćinstvo, wellness), a izvrsne djelatnike unaprjeđuje se u interne trenere koji drže stručne treninge (npr. vinske, kuharske, slastičarske radionice, ukrašavanje jela, dekoracija hotela, itd.)

Mogućnost za kontinuirano učenje i napredak

Bluesun akademija je mnogo više od trening centra, Bluesun akademija je škola usavršavanja uslužnosti i stručnosti, a mjerilo uspjeha je motivacija zaposlenih i zadovoljstvo gostiju. Naglasak je stavljen na trajnu edukaciju budući da samo dobro educirano osoblje može biti spremno prihvatiti nove izazove i sudjelovati u kreiranju novih ideja.

Glavne aktivnosti Bluesun akademije su: specijalizirani tečajevi stranih jezika (prilagođeni zaposlenima u turizmu), razvoj stručnih hotelskih vještina te razvoj vještina rukovođenja, a glavna im je zadaća stalni razvoj i unapređenje vještina svih naših zaposlenika – i stalnih i sezonskih. Tako se razvija i unapređuje kvaliteta usluge, odnosno kontinuirano se povećava zadovoljstvo gostiju, što je najvažniji cilj i naša vizija.

Kako bi zaposlenici podigli svoju individualnu radnu učinkovitost, ali i zadovoljstvo pri radu, BS akademija im omogućuje kontinuirano učenje kroz sljedeće programe:
 • strani jezici
 • razvoj stručnih hotelskih vještina
 • PC vještine
 • stručni seminari i treninzi
 • menadžerske vještine
 • edukacija za wellness osoblje
Razvoj i napredovanje u prvom redu mladih zaposlenika ima osobitu važnost u okviru aktivnosti Bluesun akademije, njima su posebno namijenjena dva programa:
 • Interno trenerstvo
 • Mentorski sustav
Zajedničko obilježje tih programa je to da naši stalni i iskusni zaposlenici, koji su ujedno i interni treneri i mentori, rade s našim mladim zaposlenicima i pomažu im u njihovu profesionalnom i osobnom razvoju.

Interno trenerstvo predstavlja rad u grupi, a mentorstvo individualni rad na profesionalnom i osobnom razvoju.

Interna edukacija ima značajnu ulogu i ravna se prema principu cjeloživotnog usavršavanja. Tako se omogućuje učinkovit prijenos znanja kolega koji su postigli rezultate u nekom području na ostale kolege.

Pod motom “učimo od najboljih” mentorstvo omogućuje mladim zaposlenicima na početku karijere da uče od iskusnih kolega velikog znanja i volje da prenesu znanje na novu generaciju.

Zaposlenici koji se posebno ističu kvalitetom rada i pristupom poslu imaju i daljnje mogućnosti napredovanja, prije svega kroz daljnje učenje i preuzimanje složenijih i odgovornijih radnih mjesta.