ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Luksuzni odmor u Bluesun Hotelu Berulia

Bluesun hotel Neptun primio Quality Service Award 2014

22.07.2014.

Holiday Check, najveća web-stranica za recenzije hotela sa oko 10 milijuna korisničkih preporuka na njemačkom govornom tržištu, redovito odabire i nagrađuje hotele ocijenjene najvišim recenzijama.
Bluesun hoteli ponosni su na dobivenu nagradu Quality Service Award 2014 za novouređeni Bluesun hotel Neptun*** u Tučepima. Nagrada se temelji na kvaliteti usluge hotela, pozitivnim recenzijama gostiju na internetu te visokim preporukama gostiju općenito.

Sa svojim nedavno obnovljenim sobama, restoranom, fitnessom i bazenom, Neptun je postao omiljen posjetiteljima Bluesun hotela u Tučepima. Svaka soba ima svoju priču, gosti mogu uživati u nevjerojatnim portretima dubokog plavog mora, starih drvenih barki, kamena, biljaka i drveća.

Posebno je atraktivno tematsko uređenje hotela koje se temelji na sortama maslina. Svaka od depandansa dobila je ime po jedinstvenim vrstama maslina s područja Makarske rivijere, a njihovi motivi su također prikazani na velikim platnima na zidovima hotelskih soba.

Svake godine Holiday Check u svom izboru odabire ponajbolje hotele i dodjeljuje im nagradu iza koje stoje vjerodostojne ocjene gostiju o njihovom zadovoljstvu hotelom i pruženim uslugama.