ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Luksuzni odmor u Bluesun Hotelu Berulia

Bluesun resort Afrodita jedini u Hrvatskoj po treći puta među 100 najboljih u svijetu

07.06.2013.

Bluesun resort Afrodita****, Tučepi uvršten je u skupinu 100 najpopularnijih hotela u svijetu. Radi se o posebnom priznanju Tui Holly koje se dodijeljuje isključivo na temelju iskazanog zadovoljstva gostiju jednog od najvećih svjetskih tour operatora, njemačkog TUI-a

Bluesun resort Afrodita****, Tučepi uvršten je u skupinu 100 najpopularnijih hotela u svijetu. Radi se o posebnom priznanju Tui Holly koje se dodijeljuje isključivo na temelju iskazanog zadovoljstva gostiju jednog od najvećih svjetskih tour operatora, njemačkog TUI-a, dugogodišnjeg i afirmiranog partnera Bluesun hotels & resorts. Ukupan broj hotela u globalnoj konkurenciji je 6.500 a temelji se na anketiranom uzorku koji broji preko 500.000 gostiju koji su hotelu dali najviše ocijene za sveobuhvatnost kvalitete usluga. Hotel Afrodita je jedini hotel iz Hrvatske koji je TUI Holly u proteklih pet godina osvojio tri puta: 2008, 2009 i 2012.

Svečanost povodom osvajanja priznanja za 2012. godinu se održala u srijedu, 05. lipnja u Bluesun hotelu Afrodita u Tučepima, pri kojoj je gospodin Michael Stüwe, direktor TUI-a za istočnu Europu nagradu svečano uručio direktorima smještaja i hrane i pića hotela Afrodita, gospodinu Josipu Bušeliću, i gospodinu Marinu Tomašu.
Gospodin Ivo Visković, direktor prodaje u hotelima Tučepi ističe kako „priznanje kojim su nas TUI-jevi gosti ocijenili najvišim ocjenama u kontekstu vrhunske kvalitete usluga za Bluesun hotels & resorts ima izuzetnu važnost, budući su njemački gosti cijenjeni, ali i zahtjevni turistički potrošači“.

Bluesun resort Afrodita**** u ovoj godini nosi i priznanje „Travelers' Choice“ kojeg dodijeljuje Tripadvisor, vodeći svjetski portal za recenzije i njime izdvaja 25 najbolje ocijenjenih hotela pojedine zemlje.

Bluesun hotel Afrodita dio je hotelskog lanca Bluesun Hotels & Resorts s kapacitetom od oko 5.500 kreveta u 13 hotela smještenih u atraktivnim destinacijama Bol, Brela, Starigrad Paklenica, Tučepi i Marija Bistrica koji privlači goste iz cijelog svijeta, te im pruža kvalitetan smještaj u oazama prirodnih ljepota i povijesne baštine uz konstantno obogaćivanje ponude novim uslugama koje uključuju aktivni odmor, wellness, sportske aktivnosti, organizaciju korporativnih evanata, izleta i vjenčanja.