ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Bol, Brač: otkrijte najljepšu hrvatsku plažu

Najpoznatija hrvatska plaža, puno sunca, sjajno vino iz strmih bračkih vinograda, najbolji wellness hotel, vrhunski sadržaji za aktivni odmor - sve je to Bol.
Bol je jedino mjesto na južnoj strani otoka Brača. Jedno je od najsunčanijih na Jadranu s oko 2600 sunčanih sati godišnje. Nekad ribarsko mjesto i danas je, kao turističko središte Brača, zadržalo svoj mediteranski šarm.

Plaža koju morate posjetiti jednom u životu


Možda i najposebnija plaža na svijetu, Zlatni rat, nalazi se u Bolu. Jedan je od simbola ove zemlje i najčešći motiv na razglednicama iz Hrvatske.


Zlatni rat u ranim jutarnjim satima

Zlatni rat je plaža jedinstvenog oblika duga oko pola kilometra i prirodni je fenomen jer je okomita na obalnu crtu. Plaža je istkana od sitnog, bijelog šljunka koji je vrlo ugodan za hodanje i igru vaše djece.
Hoteli blizu Zlatnog rata:
Spektakularne biciklističke rute i 26 teniskih terena

Bol je jedno od teniskih središta Hrvatske s WTA turnirom dugogodišnje tradicije. Goste koji vole bijeli sport oduševit će 26 teniskih terena u Teniskom centru Potočine.


Iznajmite bicikle u Bluesun Bike centru i krenite u avanturu kroz bračke vinograde

A biciklističke rute oko Bola su upravo spektakularne, osobito uspon na najviši vrh svih mediteranskih otoka, Vidovu goru. Preporučujemo i vožnju kroz prostrane, osunčane Stina vinograde. Bicikle možete iznajmiti u Bluesun Bike centru kraj hotela Elaphusa.

Kušajte lokalna Stina vina u vinariji uz more

Šećući centrom Bola u oko će vam zasigurno upasti stoljetna zgrada u kojoj je danas smještena Vinarija Stina. Kušanje vina uz more te stručnu pomoć enologa, doista je jedinstven doživljaj.


Povijesna zgrada u kojoj je smještena Stina vinarija nalazi se u centru Bola

Stina vina proizvode se iz grožđa ubranog u prostranim vinogradima otoka Brača. Dok se spuštaju niz obronke južne strane otoka, ovdašnji vinogradi maksimalno su osunčani i, uz druge faktore, temelj su za vrhunska lokalna vina.

Totalno opuštanje u nagrađivanom Thalasso wellnessu

Na 4000 m2 prostire se nagrađivani Thalasso wellness hotela Elaphusa****. Saune, vodeni svijet i zona za opuštanje mamac su za svakoga tko na odmoru traži totalno opuštanje.


Thalasso Wellness za sve one koji traže više od hotela


Elaphusa je proglašena i najboljim wellness hotelom u Hrvatskoj, što neće začuditi nikog tko stupi u Thalasso wellness – bogat izbor svih vrsta spa i wellness dobrobiti zadovoljit će svakog gosta.

Zrakoplovom do Zlatnog rata

Na 14 kilometara cestom od Bola nalazi se zrakoplovna luka u koju stižu zrakoplovi iz 6 europskih zemalja – Austrije, Belgije, Nizozemske, Francuske, Luksemburga i Slovenije.


Od domaćih linija na otok slijeće zrakoplov iz Zagreba. Utorkom i subotom do Brača vozi nacionalni prijevoznik Croatia Airlines.

Do Bola se inače dolazi cestovnim putem iz Supetra, u koji pristaje trajekt iz Splita, ili Sumartina, u koji pristaje trajekt iz Makarske. Više pročitajte OVDJE.


Rezerviraj Bluesun Hotel Elaphusa: