ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Bol, Brač: otkrijte najljepšu hrvatsku plažu

Najpoznatija hrvatska plaža, puno sunca, sjajno vino iz strmih bračkih vinograda, najbolji wellness hotel, vrhunski sadržaji za aktivni odmor - sve je to Bol.
Bol je jedino mjesto na južnoj strani otoka Brača. Jedno je od najsunčanijih na Jadranu s oko 2600 sunčanih sati godišnje. Nekad ribarsko mjesto i danas je, kao turističko središte Brača, zadržalo svoj mediteranski šarm.

Plaža koju morate posjetiti jednom u životu


Možda i najposebnija plaža na svijetu, Zlatni rat, nalazi se u Bolu. Jedan je od simbola ove zemlje i najčešći motiv na razglednicama iz Hrvatske.


Zlatni rat u ranim jutarnjim satima

Zlatni rat je plaža jedinstvenog oblika duga oko pola kilometra i prirodni je fenomen jer je okomita na obalnu crtu. Plaža je istkana od sitnog, bijelog šljunka koji je vrlo ugodan za hodanje i igru vaše djece.
Hoteli blizu Zlatnog rata:
Spektakularne biciklističke rute i 26 teniskih terena

Bol je jedno od teniskih središta Hrvatske s WTA turnirom dugogodišnje tradicije. Goste koji vole bijeli sport oduševit će 26 teniskih terena u Teniskom centru Potočine.


Iznajmite bicikle u Bluesun Bike centru i krenite u avanturu kroz bračke vinograde

A biciklističke rute oko Bola su upravo spektakularne, osobito uspon na najviši vrh svih mediteranskih otoka, Vidovu goru. Preporučujemo i vožnju kroz prostrane, osunčane Stina vinograde. Bicikle možete iznajmiti u Bluesun Bike centru kraj hotela Elaphusa.

Aktivno se odmorite u Bolu»


Kušajte lokalna Stina vina u vinariji uz more

Šećući centrom Bola u oko će vam zasigurno upasti stoljetna zgrada u kojoj je danas smještena Vinarija Stina. Kušanje vina uz more te stručnu pomoć enologa, doista je jedinstven doživljaj.


Povijesna zgrada u kojoj je smještena Stina vinarija nalazi se u centru Bola

Stina vina proizvode se iz grožđa ubranog u prostranim vinogradima otoka Brača. Dok se spuštaju niz obronke južne strane otoka, ovdašnji vinogradi maksimalno su osunčani i, uz druge faktore, temelj su za vrhunska lokalna vina.

Želim posjetiti Stina vinariju»


Totalno opuštanje u nagrađivanom Thalasso wellnessu

Na 4000 m2 prostire se nagrađivani Thalasso wellness hotela Elaphusa****. Saune, vodeni svijet i zona za opuštanje mamac su za svakoga tko na odmoru traži totalno opuštanje.


Thalasso Wellness za sve one koji traže više od hotela


Elaphusa je proglašena i najboljim wellness hotelom u Hrvatskoj, što neće začuditi nikog tko stupi u Thalasso wellness – bogat izbor svih vrsta spa i wellness dobrobiti zadovoljit će svakog gosta.

Želim najbolje wellness opuštanje»


Zrakoplovom do Zlatnog rata

Na 14 kilometara cestom od Bola nalazi se zrakoplovna luka u koju stižu zrakoplovi iz 6 europskih zemalja – Austrije, Belgije, Nizozemske, Francuske, Luksemburga i Slovenije.


Od domaćih linija na otok slijeće zrakoplov iz Zagreba. Utorkom i subotom do Brača vozi nacionalni prijevoznik Croatia Airlines.

Do Bola se inače dolazi cestovnim putem iz Supetra, u koji pristaje trajekt iz Splita, ili Sumartina, u koji pristaje trajekt iz Makarske. Više pročitajte OVDJE.


Rezerviraj Bluesun Hotel Elaphusa: