ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Bluesun hotel Borak - Bol, otok Brač***

[VIDEO] Bluesun hotel Borak u Bolu na Braču - plaža Zlatni rat

Manje od 50 metara udaljen od istoimene plaže Borak i samo par minuta hoda šetnicom do Zlatnog rata, hotel Borak omiljen je među gostima zbog svoje odlične lokacije, hrane, bazena i krasnog okoliša.


Najbliži moru od svih hotela u Bolu, Borak ima vlastiti bazen s terasom na kojoj gosti hotela mogu besplatno koristiti ležaljke i suncobrane. Uživat ćete udišući svježi morski zrak, mirise borova i ostalog mediteranskog drveća u neposrednom okruženju hotela.

Zašto će se parovima svidjeti hotel Borak?
Uz hotel Borak nalaze se možda i najbolji restoran i cocktail bar u Bolu. Iz restorana Plaža Borak možete uživati u direktnom pogledu na Zlatni rat, dok vas u Cocktail baru Bolero čeka osvježenje u vidu različitih kreativnih koktela.


Restoran Plaža Borak nudi tradicionalne dalmatinske specijalitete na fantastičnoj lokaciji uz more, s pogledom na Zlatni rat


Bol je obećana zemlja za aktivnosti - tenis možete igrati na WTA centru sa 26 zemljanih terena, u sklopu susjednog hotela Elaphusa nalazi se pravi bowling i veliki Thalasso Wellness centar, a na plaži vas očekuju sadržaji za windsurfing, ronjenje, odbojku na pijesku i druge sportove.

Odlična ponuda i za obitelji - 2 djece spava besplatno!
Borak ima 48 obiteljskih soba u kojima 2 djece do 13,99 godina spava gratis. Pregledajte sve tipove soba u hotelu Borak i ako dolazite s djecom, za vas je svakako Family soba.


Obitelji vole hotel Borak zbog obiteljskih soba, odlične hrane i lijepog vlastitog bazena


Osim prikladnih soba za smještaj djece, obiteljima je hrana iznimno važna na odmoru, a u hotelu Borak gosti su redovito zadovoljni bogatim buffet obrocima i raznolikošću jela. Mediteranska jela dominiraju, a baš je mediteranska prehrana jedna od najukusnijih i najzdravijih na svijetu.

Obitelj možete odvesti na fish picnic ili na istraživanje mnogih hrvatskih kulturnih i prirodnih znamenitosti - na recepciji hotela Borak rado će vam pružiti sve informacije o svim organiziranim izletima s vodičem.