ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Izleti

Vruja

Veličanstveno mjesto gdje se litice obrušavaju u more na dubine veće od 100 m.

Nažalost, brojni pokušaji da se odredi konačna dubina s koje izvire voda nisu urodili plodom. Naime, radi se o sustavu izvora slatke vode koja izvire upravo tu tvoreći odličnu kulisu za ronjenje.Velika jata riba koja se skupljaju, što radi hranjenja, što radi razmnožavanja, tvore prizor jednak onima koje smo navikli vidjeti u prilozima o Crvenom moru. Upravo je zato svaki novi uron na ovome mjestu toliko neizvjestan, a stoga i zanimljiv.

Ostali izleti

Većina jednodnevnih putovanja iz Brela prema drugim odredištima u Dalmaciji nudi priliku za istraživanje šireg područja.

Izleti variraju od prastarog srca Dalmacije, Splita, s njegovom antičkom i srednjovjekovnom jezgrom sagrađenom oko palače rimskog imperatora Dioklecijana (Dioklecijanova palača), preko svjetski poznatog Dubrovnika s njegovim drevnim zidinama i republikom, do otoka Brača i Hvara, jadranskih središta pismenosti i kulture.

Makarska, centar rivijere i obalnog područja, uvijek je dobar izbor sa svojom prekrasnom rivom, dalmatinskim kalama, gradskim trgom i katedralom Sv. Marka. U blizini glavnog trga je i franjevački samostan s bogatom malakološkom zbirkom iz raznih krajeva svijeta. Mnoge će očarati i veličanstveni spoj mora s gorostasnim Biokovom koje se svakim novim pogledom znatiželjnika čini sve bliže nebu.

Dnevni riblji piknici, gozbe mora, upotpunjuju izlete u Omiš i Radmanove Mlinice, slikovita mjesta uz rijeku Cetinu koja nude još jednu priliku za uživanje u nezaboravnoj ljepoti prirode i domaćim specijalitetima.

Izvanredan spoj mediteranske i orijentalne kulture može se vidjeti u Mostaru. Naslijeđe tipično za dalmatinsko zaleđe može se istražiti u Imotskom, smještenom iznad poznatog Modrog i Crvenog jezera.

U neposrednoj blizini Makarske je i Vepric, poznato marijansko svetište posvećeno Gospi Lurdskoj napravljeno u samoj špilji po uzoru na Lurd. Za one željne adrenalinskih avantura tu su i organizirani izleti na planinu Biokovo.KONTAKTIRAJTE NAS