ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Ultra Last Minute

Restorani i barovi

Gdje u Brelima pojesti izvrstan obrok i popiti vrhunsku kapljicu na terasi kraj mora?

A LA CARTE RESTORAN

Novi a la carte restoran u Brelima prepoznatljiv je po modernoj interpretaciji mediteranskih jela koja zadržavaju ono najbitnije – svoju autohtonost. Naši se chefovi oslanjaju na kvalitetu organski uzgojenih lokalnih namirnica.

Kušajte ono najbolje što sredozemno podneblje nudi – svježu ribu, sočno meso, domaće voće i povrće. Od njih se pripremaju klasici poput carpaccia, steaka od tune ili junetine, ali i moderna autorska jela ovdašnjih chefova, čiji je glavni sastojak - prstohvat novih ideja.

A la Carte Restoran
Adresa: Trg Gospe od Karmela 1, 21322 Brela
Telefon: +385 21 603 207

STINA WINE BAR

Romantičan susret ili druženje s prijateljima, uz vrhunsku kapljicu vina kraj plaže, sjajan je način za provesti toplu breljansku večer. Stina wine bar nalazi se na šetnici ispod hotela Soline.

Autohtone hrvatske sorte vina iz strmih vinograda otoka Brača vrhunac su ponude – tu su pošip, vugava, tribidrag i plavac mali. Stina vina cijenjen su i lako prepoznatljiv hrvatski brend zahvaljujući svojoj efektnoj etiketi, bijeloj poput znamenitog bračkog kamena.

Stina wine bar
Adresa: Trg Gospe od Karmela 1, 21322 Brela
Telefon: +385 21 603 207


GRILL BAR PUŽ

Poznajete li ikog tko ne voli dobar roštilj? U „Pužu“ to rade u tradiciji najboljih majstora ove omiljene kulinarske vještine.

Vrela rešetka, nešto dima i vješte ruke grill majstora, na vaše stolove na terasi kraj plaže donose ukusna jela pripremljena od lokalnih namirnica. Savršeno mjesto za ukusan obrok nakon kupanja.

Grill bar Puž
Adresa: Frankopanska 66, 21322 Brela
Telefon: +385 21 603 599

RESTORAN PUNTA RATA

Teško je zamisliti nešto bolje od uživanja u ukusnoj hrani nakon što ste proveli vrijeme na jednoj od najljepših hrvatskih plaža, svjetski poznatoj Punta rati.

Odličan izbor lokalnih sireva, steakovi od 100% charolais govedine s vlastite farme i druga izvrsna jela poput burgera ili škampa na buzaru, najjači su adut restorana „Punta rata“.

Restoran Punta rata
Adresa: Trg Alojzija Stepinca 80, 21322 Brela
Telefon: +385 21 618 646
Još preporučujemo:

- Snack bar "Timun"
- Snack bar "Plaža Maestral"