ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Brela: 7 razloga zašto ih posjetiti

Brela su omiljeno jadransko ljetovalište podno Biokova, na Makarskoj rivijeri, koje bi ovog ljeta lako moglo postati vaše odredište za odmor.
Zašto smatramo da biste trebali odabrati Brela? Ovo je 7 odličnih razloga.

1. Plaže

Ovo mediteransko mjestašce krasi čak 6 kilometara šljunčanih plaža. Najpoznatija od njih je Punta Rata.


Plaže u Brelima se često nađu u izborima najboljih svjetskih plaža; među njima je svakako Podrače


Nju je ugledni Forbes 2004. godine proglasio najljepšom plažom Europe, a popularni portal European Best Destinations 11 godina kasnije jednom od najljepših europskih plaža.
Najbolje plaže u Brelima:

2. Kamen Brela

Najprepoznatljiviji simbol ovog područja je Kamen Brela. Riječ je o stijeni na zapadnom kraju Punta Rate, koja je postala obavezno odredište svih koji se nađu u blizini.


Kamen Brela je simbol Brela - možete ga fotografirati, oko njega zaplivati ili ga promotriti izbliza iz unajmljenog kajaka

Kamen Brela nije obična beživotna stijena; iz nje, kao iz ničega, izranja mediteransko drveće i tvori omiljen fotografski motiv.

3. Hrana

Kao i ostatak Dalmacije, Brela su poznata po autentičnoj i svježoj mediteranskoj hrani. Tog jutra ulovljene ribe s roštilja (Dalmatinci roštilj zovu gradele), hobotnice pod pekom (posebnom glinenom posudom sa željeznim poklopcem koja se stavlja ispod drvenog žara), domaće maslinovo ulje, izvsno vino...


Zdrava mediteranska hrana u svom najboljem izdanju na tanjuru čeka vas u Brelima

Naša je topla preporuka da je kušate u novom a la carte restoranu hotela Soline. Uživat ćete.

4. Odlični hoteli

Iako malo mjesto, Brela su dom odličnim hotelima. Oni su savršeni za obiteljsko ljetovanje, ali i za parove koji žele provesti odmor u mirnom mjestu s divnim plažama.


Bluesun hotel Soline**** je 2019. obnovljen - ima novi Stina wine bar, a la carte restoran, buffet restoran...

Najbolji hoteli u Brelima:

 5. Aktivni odmor

Iako su Brela mirno mjesto, to ne znači da nedostaje aktivnosti. Svaki ljubitelj aktivnog odmora na Makarskoj rivijeri će naprosto uživati.


Biciklom krenite od plaže na planinu

Moći ćete se voziti biciklom po označenim biciklističkim rutama, igrati tenis, odbojku, vaterpolo, uzeti tečaj jedrenja ili ronjenja, iznajmiti jet ski, okušati se u paragladingu, planinariti po Biokovu...

6. Biokovo

U blizini Brela nalazi se Park prirode Biokovo. Osim prirodnih ljepota i spektakularnih vidikovaca, u Parku se nalaze i brojni tragovi nekadašnjeg suživota čovjeka i planine, a na vrhu planine Svetom Juri je i istoimena crkvica.


Pogled na Makarsku rivijeru s Biokova vrijedan je svakog koraka

Kad krenete na Biokovo obujte se primjereno i uzmite dovoljne količine vode. I uživajte u skladu čovjeka s prirodom.

7. Izleti

Kako se nalaze na odličnoj lokaciji, iz Brela se možete otisnuti na izlete u okolna mjesta - Dubrovnik, Split, Trogir, Mostar.


Uputite se na jednodnevni izlet u Split i razgledajte njegovu bogatu povijesnu baštinu

Osobito zanimljiv izlet nudi se organizirano iz Bluesun hotela – zip line u Omišu ili Tučepima. Imat ćete što pričati prijateljima.
Provjerite cijene i raspoloživost Bluesun hotela u Brelima već sada i rezervirajte svoje ljetovanje što brže i odbrojavajte dane do godišnjeg. Za sve informacije i rezervacije smještaja nazovite +385 1 3844 288 ili pišite na reservations@bluesunhotels.com.