ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Ljetovanje Brela - Makarska rivijera 2020

Brela - Ispod zapanjujućih padina gorostasnog Biokova proteže se čuvena Makarska rivijera. Više od pola stoljeća turističke tradicije oblikovalo je i utjecalo na taj jedinstveni dio jadranske obale.

Veličanstveni spoj planine i mora, najduže i najbjelje šljunčane plaže Jadrana (Punta rata, Soline i Stomarica) s gustom borovom šumom ostavit će vas bez daha i poželjeti da ostanete zauvijek.

Romantična i lijepo uređena obalna šetnica koja se proteže od starog naselja Kričak i prolazi pokraj čuvene plaže Punta rata nudi nezaboravne trenutke ugode.

Guste borove šume, kristalno plavo more i opuštajući mir, jednako kao i vrhunska usluga u luksuznim hotelima čine Brela jednim od najprivlačnijih hrvatskih turističkih odredišta. Prva na Makarskoj rivijeri i prva po stilu, Brela su zasigurno očuvala duh prošlih vremena i tihe ekskluzivnosti savršeno ukomponirane s laganim morskim povjetarcem koji se nečujno provlači kroz borovu šumu.

Brela su oduvijek bila posebna. Ona su brand. Brela imaju male, intimne plaže na predjelu od Vruje do Jakiruše, imaju pitoreskne plažice na predjelu od Stomarice preko Šćita pa do Podrača, a imaju i najhvaljeniju plažu Makarske rivijere, čuvenu plažu Punta rata, koju je američki časopis Forbes uvrstio među 10 najljepših plaža na svijetu, gdje zauzima visoko 6. mjesto, a 1. u Europi (najljepša plaža u Europi)!

Nacionalni koordinator projekta "Plava zastava" - pokret prijatelja prirode "Lijepa naša" toj je plaži dodijelio plavu zastavu. Na istoj se plaži nalazi i znameniti kamen koji se danas koristi kao službeni simbol Brela.

Nakon Punte rata slijede velike i duge plaže ispod Bluesun hotela Marina***, Bluesun hotela Maestral*** i Bluesun hotela Soline****, sve do središta mjesta, Soline.

Miran pojas romantičnih plaža proteže se od Solina do Bluesun hotela Berulia*****, gdje je imaginarna granica, i tu počinje Baška Voda.

Još dvije plaže imaju plavu zastavu: plaža Bluesun hotela Berulia***** i već spomenuta plaža Stomarica.

 KONTAKTIRAJTE NAS