ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Camping Paklenica, Starigrad-Paklenica****

Camping Paklenica, Starigrad-Paklenica

Smjestite se u mobilnim kućicama ili kampirajte u prirodi - samo dva kilometra od Nacionalnog parka Paklenica, uz još tri nacionalna parka u krugu 100 km. Odmor za dušu i tijelo, uz mnoštvo sadržaja za aktivni odmor.

   Blizina 4 nacionalna parka, 2 km od NP Paklenica
   Mobilne kućice u prirodi kraj plaže
   Kućni ljubimci dobrodošli

Kamp na plaži

Mobilne kućice Camping Paklenica 4* nalaze se kraj same plaže. Sve su klimatizirane te imaju TV, terasu, kuhinju, tuš i toalet. U kampu se nalaze i parcele te free camping zona, gdje će savršeno mjesto za sebe pronaći kamperi s vozilima ili u šatorima.

Prirodne ljepote

Stvar po kojoj se Starigrad-Paklenica ističe je blizina četiri nacionalna parka. Čak polovica svih nacionalnih parkova Hrvatske su u radijusu od 100 km. A najbolje od svega je što se iz kampa može organizirano otići u svaki od njih. Kao i na druge fascinantne lokacije, kako u prirodu, tako i u gradove.


Aktivni odmor

Camping Paklenica poznat je po mnogobrojnim mogućnostima za aktivni odmor. Gosti mogu planinariti, pješačiti, trčati trail, penjati se u Nacionalnom parku Paklenica ili pak otići na rafting na rijeku Zrmanju. Osim toga, s djecom možete uživati na igralištima kampa te u bazenu.

Bazen

U sklopu kampa nalazi se bazen na kojem se održava bogati animacijski program za najmlađe goste. Garantiramo dobru zabavu.

A la carte restoran

Taverna Batela nalazi se kraj ulaza u Kamp, a poznata je po mediteranskim specijalitetima, osobito svježim starigradskim dagnjama.

Rezerviraj Camping Paklenica:

Za sve rezervacije nazovite Bluesun rezervacijski centar na +385 1 3844 288 ili pišite na reservations@bluesunhotels.com

Kako do nas?

Do Bluesun kampa Paklenica lako je doći autocestom A1, osobnim automobilom ili autobusom. Silazi se na izlazu Maslenica i nastavlja prema Starigrad-Paklenici državnom cestom D8. U obližnjem Zadru nalazi se i zračna luka. Bluesun svojim gostima nudi prijevoz iz bilo koje zračne luke do Starigrad-Paklenice.