ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Clemente's Restaurant & Bar, Tučepi


Clemente's ćete cijeniti zbog ugodnog ambijenta i kvalitetne hrane, u kojoj ćete uživati uz pogled na more s terase ove barokne zgrade iz 18. stoljeća.

Restoran ima terasu okruženu mediteranskim zelenilom. Poslužuje jela dalmatinske i mediteranske kuhinje, uz fokus na svježoj ribi, plodovima mora i domaćem povrću.

Kapacitet : 115 sjedećih mjesta  na terasi
Adresa : Dračevice 37, 21325 Tučepi          
"Tako je lako zavoljeti ovaj restoran! Hrana je ukusna, atmosfera ugodna, a osoblje vrlo ljubazno i spremno pomoći. Doista smo uživali!"
Helene


Chef Jure Selak

Chefa Juru inspiriraju ljudi – njegovi kolege od kojih uči i koje uči te siti i zadovoljni gosti. Misao vodilja kroz dugogodišnju karijeru mu je da hrana ljude spaja i pokreće ih. Predan je cjeloživotnom usavršavanju tradicionalnih dalmatinskih recepata, koje u djelo provodi isključivo sezonskim i svježim namirnicama.


Dine Around

Nezaboravno ljetovanje uvijek pamtimo i po tome koliko smo dobro jeli. Uspomene neizostavno vežemo uz mirise i okuse – mediteranski specijaliteti, aromatično začinsko bilje, primamljive note domaćeg vina. Dine Around pruža vam mogućnost mesne, riblje ili vegetarijanske večere u četiri slijeda.

Doznajte više


Tučepi, Makarska rivijera

Tražite li tradiciju i karakteristične mirise i okuse Dalmacije, oni su ovdje utkani u svako jelo, bilo ono pripremljeno prema receptu nečije nonice ili u reinterpretaciji nekog od Bluesunovih vrhunskih chefova. Tučepska peka specifična je po tome što u nju idu janjetina i teletina; naravno, u njoj će se naći i sočna hobotnica. Hvaljeni brodet u lopiži (zemljanoj zdjeli), krepka biokovska juha od mirisnih biokovskih trava i mlade janjetine, pašticada - temelji su tučepskog kulinarstva.