ONLINE REZERVACE

  • Okamžité potvrzení
  • 100% bezpečné
  • Platba v hotelu
Hosté/Propagačni kod

Zvolte počet hostů

- +
 
- +
 

Věk dítěte (let)

-  
-  
-  
-  

Bluesun Villa Vela Luka****

Bluesun Villa Vela Luka

Bluesun Villa Vela Luka 4* se nalazi u uvali Vela Luka, samo 20 m od mora i plaže. Zgrada datira s početka 20. stoljeća, a sada je potpuno obnovljena i nosi naziv Bluesun Villa Vela Luka.

Jedinstvena po arhitekturi i mjestu na kojem je sagrađena, Vila plijeni ljepotom interijera. Kroz njezine velike prozore krajolik "ulazi" unutra, donoseći zelenu jutarnju tišinu, popodnevno blistanje plaže i zavodljivi sjaj zalaska sunca. Presretni smo što vam možemo pružiti dobrodošlicu u Bluesun Villa Vela Luka 4*.

Bluesun Villa Vela Luka 4* nalazi se u slikovitoj uvali Vela Luka, u zapadnom dijelu Supetra na otoku Braču u Hrvatskoj. To je idealno mjesto za istinsko opuštanje i zabavu. Otkrijte prekrasne vrtove Bluesun Ville Vela Luka 4*; uživajte u vrtovima ispunjenim mirisom borovine, ružmarina i lavande, zvuku mora i prekrasnim šljunčanim i pješčanim plažama.

Bluesun Villa Vela Luka 4* je odabir za mladence na medenom mjesecu, obitelji s djecom, grupe i parove koji su u potrazi za zabavom i opuštanjem tijekom svog boravka u Hrvatskoj.

Mi ne kupujemo povrće i lubenice, već ih uzgajamo u našim poljima i svakodnevno ih donosimo izravno na stolove naših gostiju. Pravimo vlastite domaće džemove, pečemo vlastiti kruh, peciva i kolače, te proizvodimo vlastito maslinovo ulje.

Zanima vas odmor u Bluesun Villi Vela Luka 4* koja je odmah uz plažu u Supetru?
Nazovite naš rezervacijski centar na +385 1 3844 288 ili pošaljite upit na reservations@bluesunhotels.com