ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Kako najbolje isplanirati dan na odmoru u Tučepima?

Kako provesti dan u Tučepima? Poučeni iskustvom drugih turista koji su ga posjetili, donosimo vam dva plana – jedan u kojem će se prepoznati oni koji vole ujutro malo duže ostati u krevetu, a drugi za prave jutarnje tipove.
Plan prvi – za ljubitelje dužeg spavanja

Nakon što ste kao beba spavali na udobnim posteljama nekog od tučepskih hotela, nemojte propustiti otići na doručak.

Tražite nešto lagano, a ukusno? Tu su voćni müsli, maslac s medom na kruhu ili pak kroasani s kavom.

A možete doručak i malo 'pojačati' – kajgana, pureća šunka ili kulen, malo polutvrdog sira (ementaler, gauda, dimljeni sir...), uz čokoladni namaz za desert.


Savršen doručak dobit ćete u svakom od Bluesun hotela


Nakon dobrog doručka, vrijeme je za kupanje. Okupati se možete na bazenu nekog od hotela, ili pak na obližnjoj plaži.

Nakon cjelojutarnjeg uživanja u čarima "terapije morem", vrijeme je za ručak. Naša je preporuka da se uputite u restoran Kaštelet ili Clemente's Pub. U Kašteletu ćete pronaći ukusna a la carte jela, a Clemente's Pub je savršen za ljubitelje burgera i piva.


Nazdravite ljepoti života i vrhunskom odmoru na Makarskoj rivijeri u Clemente's Pubu


Nakon ručka se valja malo odmoriti, a zatim biste mogli skočiti do pet kilometara udaljene Makarske. Ako pak niste 'nabrijani' na izlet, ne preostaje vam ništa nego opet se - kupati i sunčati.

Nakon dobre večere malo se odmorite, a zatim uskočite u večernju odjeću i popijte koktel u Hygge baru.

Plan drugi – za ljubitelje aktivnijeg odmora

Za prave jutarnje tipove preporučujemo obilan doručak pun ugljikohidrata, kako biste imali energije za cijeli dan – dobar sendvič, neki namaz na kruhu, lisnato tijesto, a za desert kompot od breskve ili višnje ili, još bolje, palačinke.

Jutarnje kupanje na hrvatskim plažama je pravi užitak jer je vani još uvijek svježe, a plaže su više-manje prazne. Nakon što se izguštate, u hotelu iznajmite bicikl i pravac – Makarska! Do par kilometara udaljenog središta rivijere možete i pješice, putem predivne šetnice kroz šumu. 
Rezerviraj Bluesun Holiday Village Afrodita:


Biciklima se možete uputiti i po drugim uređenim stazama okolicom Tučepa – oni snažniji i odvažniji mogu krenuti na Biokovo tour, šezdesetak kilometara dugu stazu koja vodi i uz more i preko veličanstvene planine. Tu su i druge, lakše rute, za rekreativce.


Put biciklom do Makarske vodi vas kroz slikovite predjele

Putem se, naravno, ne zaboravite osvježiti u moru, kako ne biste 'zakuhali' na suncu, a ponesite i dovoljne količine vode.

Kad se vratite u Tučepe, čeka vas 'proteinska obnova' u Restoranu Kaštelet ili Clemente's Pubu. Ako nas pitate, nakon napornog bicikliranja nema ničeg boljeg od slasnog burgera i dobrog piva u pubu.

Nakon zasluženog popodnevnog odmora, ako stignete uputite se na plažu ili hotelski bazen. Ako ne, čeka vas koktel u Hygge baru...
Doručak, kupanje, sunčanje, ljenčarenje, izleti, planinarenje, tenis, nogomet... Tučepi imaju za svačji ukus po nešto. Za sve informacije i rezervacije smještaja nazovite +385 1 3844 288 ili pišite na reservations@bluesunhotels.com. Dobit ćete posebnu ponudu u najkraćem mogućem roku.