ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Summer Special popusti do 30%

Destinacije


Bol, otok Brač


Najpoznatija hrvatska plaža, puno sunca, sjajno vino iz strmih bračkih vinograda, najbolji wellness hotel, vrhunski sadržaji za aktivni odmor - sve je to Bol.

Otkrij Bol »   Provjeri cijene »Brela, Makarska rivijera


Brela su omiljeno jadransko ljetovalište podno Biokova, na Makarskoj rivijeri, koje bi ovog ljeta lako moglo postati vaše odredište za odmor.

Otkrij Brela »   Provjeri cijene »Tučepi, Makarska rivijera


Dođite u Tučepe ako želite savršen obiteljski odmor na najdužoj plaži Makarske rivijere, u podnožju velebne planine Biokovo.

Otkrij Tučepe »   Provjeri cijene »Supetar, otok Brač


Šećući povijesnim ulicama glavnog grada otoka Brača, ne možete ne zamijetiti osmijehe na licima ljudi. Život se ovdje pokazuje u najboljem svjetlu, bilo da ste gost ili domaćin.

Otkrij Supetar »   Provjeri cijene »Starigrad - Paklenica


Starigrad - Paklenica zadivljuje svojim jedinstvenim spojem mirnoće Jadrana i divljine Velebita čiji se najljepši dio, Nacionalni park Paklenica, nalazi upravo ovdje.

Otkrij Starigrad - Paklenicu »

Provjeri cijene »Omiš, Dalmacija


Omiš je grad u kojem ćete pronaći svoj savršeni odmor na pješčanim plažama Duća i mirnim uvalama Ruskamena. U Omišu će uživati i ljubitelji prirode, aktivnog odmora i šetnji povijesnim uličicama mediteranskog grada.

Otkrij Omiš »   Provjeri cijene »Marija Bistrica


Hrvatsko zagorje je regija koju krase brojne šume, termalni izvori i gastronomske delikatese. Beskrajni vinogradi koji se pružaju preko blagih, zelenih brdašaca Marije Bistrice, malo će koga ostaviti ravnodušnim.

Otkrij Mariju Bistricu »   Provjeri cijene »