ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Ultra Last Minute

Dine Around at Bluesun

Bluesun Hotels & Resorts svojim gostima nudi novi gastronomski program - Dine Around at Bluesun. O čemu je riječ? Gosti Bluesun hotela u Brelima i Tučepima mogu zamijeniti pansionsku večeru u hotelu za à la carte večeru u tri slijeda po izboru, u nekom od restorana koje navodimo u nastavku.
Nezaboravno ljetovanje uvijek pamtimo i po tome koliko smo dobro jeli. Uspomene neizostavno vežemo uz mirise i okuse – mediteranski specijaliteti, aromatično začinsko bilje, zamaman miris domaćeg vina.

  

Sve rezervacije smještaja u Bluesun Hotels & Resorts za period boravka od 01.07. do 15.07.2020., darujemo besplatnim Dine Around at Bluesun programom.
Smještaj rezervirajte OVDJE.


Nakon promotivnog perioda nadoplata za Dine Around at Bluesun bit će 30 € / večera po osobi.


Zašto Dine Around at Bluesun?

- lokalni i svježi sastojci
- vlastita proizvodnja maslinovog ulja
- vrhunsko Stina vino s otoka Brača
- mediteranski ambijent

Gdje je Dine Around program dostupan?

Brela

Izobilje najboljih namirnica na dohvat ruke, blaga klima, morske struje, čisto more, biokovske trave, miješanje tradicije Zabiokovlja i Makarske rivijere stvorile su u Brelima gastronomsku mikrolokaciju na kojoj je u raskoši onoga što nudi priroda lako odabrati najbolje. A u Bluesunu biramo najbolje.

Restoran PužDovedite obitelj i prijatelje na terasu s pogledom na najintimniju breljansku plažu, podno hotela Berulia. Dočekat će vas chef Goran Staničić, pravi kulinarski genijalac. Odrastao uz more, chef Staničić u dušu poznaje cijelu Makarsku rivijeru i neizmjerno poštuje lokalne namirnice iz kojih stvara haute cuisine - slana i slatka remek-djela.

Adresa: Frankopanska 66, 21322 Brela

Restoran Punta rataTeško je zamisliti nešto bolje od uživanja u ukusnoj hrani nakon što ste proveli vrijeme na jednoj od najljepših hrvatskih plaža, svjetski poznatoj Punta rati. Odličan izbor lokalnih sireva, steakovi od 100% charolais govedine s vlastite farme i druga izvrsna jela poput svježe ribe ili škampa na buzaru, najjači su adut restorana.

Adresa: Trg Alojzija Stepinca 80, 21322 Brela

SOL Mediterranean DiningA la carte restoran u Brelima prepoznatljiv je po inovativnosti u pripremi i prezentaciji mediteranskih jela. Reinterpretacija dalmatinskih klasika u režiji chefice Ružice Jukičić i fuzija s francuskom i dalekoistočnom kuhinjom ono je što ga čini drugačijim od svega na Makarskoj rivijeri. Fine dining koji se oslanja na autohtone, lokalno uzgojne namirnice poslužene uz čašu vrhunskog Stina vina.

Adresa: Trg Gospe od Karmela 1, 21322 Brela

Smještaj:
- Bluesun hotel Berulia 5*
- Bluesun hotel Soline 4*
- Bluesun hotel Marina 3*
- Bluesun hotel Maestral 3*

Tučepi

Tražite li tradiciju i karakteristične mirise i okuse Dalmacije, oni su ovdje utkani u svako jelo, bilo ono pripremljeno prema receptu nečije nonice ili u reinterpretaciji nekog od Bluesunovih vrhunskih chefova. Tučepska peka specifična je po tome što u nju idu janjetina i teletina; naravno, u njoj će se naći i sočna hobotnica. Hvaljeni brodet u lopiži (zemljanoj zdjeli), krepka biokovska juha od mirisnih biokovskih trava i mlade janjetine, pašticada temelji su tučepskog kulinarstva.

Clemente's Restaurant & BarVoljet ćete ga zbog ugodnog ambijenta i kvalitetne hrane, u kojoj ćete uživati uz pogled na more s terase baroknog ljetnikovca iz 18. stoljeća u kojem su se odmarali europski aristokrati. Clemente's ima prekrasan atrij, a terasa je okružena stoljetnim mediteranskim raslinjem. Neka vam karta ovog šarmantnog a la carte restorana posluži kao zemljovid mediteranske gastronomije.

Adresa: Dračevice 37, 21325 Tučepi

Smještaj:
- Bluesun hotel Alga 4*
- Bluesun Holiday Village Afrodita 4*
- Bluesun hotel Neptun 3*
- Bluesun hotel Kaštelet 4*
- TUI Blue Jadran 5*
Kako besplatno do Dine Around at Bluesun?

1. U našem rezervacijskom sustavu odaberite posebnu Dine around opciju.

2. Na mail ćemo vam poslati katalog a la carte restorana u Brelima i Tučepima za koje vrijedi ponuda.

3. Kad stignete u destinaciju, dan prije večere* do 18 h napravite rezervaciju na recepciji hotela. Dobit ćete vaučer s kojim dolazite u restoran.

Budite brzi, Dine Around je besplatan samo za period boravka između 1.7. i 15.7.2020.!

*Večera se poslužuje iza 18 h.

Vrijedi za sve nove rezervacije: od 25.06.2020.