ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Bluesun hotel Elaphusa - Bol, otok Brač****

[VIDEO] Bluesun hotel Elaphusa na Zlatnom ratu

Zamislite hotel u kojem vam nikada ne može biti dosadno, koji ima nevjerojatan raspon sadržaja i usto se nalazi u destinaciji tako posebnoj da ju možete dovijeka istraživati. Upoznajte hotel Elaphusa u Bolu na Braču, na čudesnoj plaži Zlatni rat.


S obitelji ili s prijateljima, u bilo koje doba godine - mogućnostima za odličan odmor nema kraja u Bluesun hotelu Elaphusa na Zlatnom ratu.

Za početak - lokacija. U Elaphusi ste na samo 50 metara od lijepe plaže Potočine, a do Zlatnog rata doći ćete za nekoliko minuta hoda.

Dalmatinsko sunce sa zadovoljstvom ćete upijati i uz vanjski bazen hotela, gdje možete besplatno koristiti ležaljke i suncobrane. Kada poželite malo aktivnosti, zaigrajte tenis na profesionalnim WTA terenima ili se zabavite na bowlingu u sklopu hotela!

Kada vidite bogati buffet za doručak, ručak i večeru i kada kušate hranu u Elaphusi, gurman u vama bit će do kraja zadovoljan. Otok Brač i Dalmaciju istražite s više od 20 organiziranih izleta u našoj ponudi.

Hotel Elaphusa ima i unutarnji bazen te poznati Thalasso Wellness centar na 4000 m2 s raznim vrstama sauna, whirlpoola i masaža. Elaphusa je 2017. godine proglašena službeno najboljim spa hotelom u Hrvatskoj.

Gosti iz cijelog svijeta posjećuju otok Brač zbog plaže Zlatni rat, a Elaphusa je hotel gdje oni mogu dobiti najviše.