ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Bluesun Holiday Village Alan, Starigrad-Paklenica***

Bluesun Holiday Village Alan, Starigrad-Paklenica

U Starigrad-Paklenici, između Jadranskog mora i planine Velebit, nalazi se Bluesun Holiday Village Alan 3*.

Fantastičan bazen, brojni sadržaji za aktivni odmor, wellness i sjajna lokacija u prirodi samo su neki od razloga zašto je Alan pravi izbor za odmor. Smješten na samoj plaži, idealno je mjesto za mlade obitelji, ljubitelje prirode, umirovljenike i sve druge željne vrhunskog odmora u mirnom dalmatinskom mjestu.

U Bluesun Holiday Village Alan uživat ćete u atraktivnom poluolimpijskom bazenu. Pogled iz njega je doista fantastičan – s jedne strane pruža se prema moru, a s druge prema velebnom kanjonu Velike Paklenice. Po osvježenje se uputite u bar kraj bazena. Tu su još jedan vanjski i dječji bazen. Ležaljke i suncobrani su za goste besplatni.

Obiteljsko ljetovanje

U Bluesun Holiday Village Alan najviše će uživati obitelji. Igra u dječjem bazenu i na igralištu ili partija minigolfa oduševit će najmlađe goste. Zajedno se uputite na izlet u neki od nacionalnih parkova ili u obližnji Zadar i doživljaj će biti potpun.

Aktivan odmor

Ljubitelje prirode oduševit će činjenica da je Bluesun Holiday Village Alan 3* samo 2 km od ulaza u Nacionalni park Paklenica. Uputite se u razgledavanje lako prolaznih poučnih staza ili pak dulji hiking kanjonima ili livadama parka. Paklenica je i penjačko središte Hrvatske; uz pomoć iskusnih instruktora, ovdje biste mogli napraviti svoje prve korake po stijeni.U sklopu hotela na raspolaganju su vam i brojni sportski sadržaji:

- teniski tereni
- najam bicikla
- odbojka na pijesku
- stolni tenis
- minigolf

U radijusu od 100 km nalaze se još čak 3 nacionalna parka – Plitvička jezera, Kornati i Krka. Prema čarima njihove netaknute prirode uputiti se možete organizirano (više informacija na recepciji). Starigrad-Paklenica udaljen je 45 km od povijesnog grada Zadra u kojem vas čekaju svjetski poznate atrakcije - Morske orgulje i Pozdrav suncu.Možda i najljepši doživljaj u Bluesun Holiday Village Alan zalazak je sunca s vrha hotela. Uspnite se do Sky Bara i uz osvježavajuće piće uživajte u spektaklu kakvog samo priroda može pružiti. Za totalno opuštanje uputite se u nagrađivani hotelski wellness; inspiriran je ljekovitošću prirode koja vas okružuje.

Odlična prometna povezanost

Do Bluesun Holiday Village Alan lako je doći autocestom A1 Zagreb – Split, osobnim automobilom ili autobusom. Silazi se na izlazu Maslenica i nastavlja prema Starigrad-Paklenici državnom cestom D8.
Zaslužili ste odmor više nego ikad! Pošaljite nam željene datume i broj osoba na reservations@bluesunhotels.com ili +38513844288 ili ispunite online obrazac u nastavku. Javit ćemo vam se s personaliziranom ponudom u najkraćem mogućem roku.