ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Bluesun Holiday Village Velaris - Supetar, otok Brač***

Bluesun Holiday Village Velaris - Supetar, otok Brač

Bluesun Holiday Village Velaris 3* smješten je u slikovitoj uvali Vela Luka, u zapadnom dijelu Supetra na otoku Braču.

   Smještaj u mediteranskom vrtu
   Domaća hrana iz vlastitih vrtova
   Neposredna blizina plaže

Mediteranski vrt kraj plaže

Sobe se nalaze samo 50 metara od mirne obiteljske plaže, u prekrasnom okruženju mediteranskog vrta. Na putu do plaže ćete prolaziti kraj mirisnih borova, drva maslina, ružmarina, aromatičnih stabla limete i cvijeća svih boja.

Domaća hrana

U Velarisu su restoranski obroci nezamislivi bez domaćih proizvoda uzgojenih u našem vrtu. Povrće, voće, maslinovo ulje i druga hrana najviše su kvalitete zahvaljujući cjelogodišnjem trudu i brizi. Pravimo domaće džemove, pečemo kruh, peciva i kolače.

Obiteljski odmor

Bluesun Holiday Village Velaris 3* omiljeno je odredište obitelji s djecom, parova i umirovljenika. Mirno okruženje u prirodi, udoban smještaj kraj plaže i velik izbor odlične hrane garancija su da će vaša obitelj uživati u svakom trenutku.

Konferencijski centar

Konferencijska dvorana na 400 m2 može primiti do 260 ljudi. U cijelosti je opremljena za sve audio i video prezentacije. Više o tome pročitajte OVDJE.
Rezerviraj Bluesun Holiday Village Velaris:

Za sve rezervacije nazovite Bluesun rezervacijski centar na +385 1 3844 288 ili pišite na reservations@bluesunhotels.com

Kako do nas?

Supetar se nalazi na sjeveru otoka Brača i trajektom je povezan sa Splitom pa se na otok lako može doći automobilom ili autobusom. Brač ima vlastitu zračnu luku - više informacija o letovima OVDJE - a blizu je i Zračna luka Split. Bluesun svojim gostima nudi prijevoz iz bilo koje zračne luke do Supetra.