ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Bluesun hotel Amor - Supetar, Brač****

Bluesun hotel Amor - Supetar, Brač

Bluesun hotel Amor 4* smješten je u neposrednoj blizini plaže, u slikovitoj uvali Vela Luka. Idilično okruženje mediteranskog vrta, domaća hrana iz vlastitih vrtova i gostoljubivi domaćini pravi su poziv da dođete na odmor.

   Smještaj u mediteranskom vrtu
   Domaća hrana iz vlastitih vrtova
   Neposredna blizina plaže

Mediteranski vrt kraj plaže

Bluesun hotel Amor 4* smješten je u neposrednoj blizini plaže, u slikovitoj uvali Vela Luka. Amor se nalazi samo 80 metara od mirne obiteljske plaže, u prekrasnom okruženju mediteranskog vrta. Na putu do plaže ćete prolaziti kraj mirisnih borova, drva maslina, aromatičnih stabla limete, ružmarina i cvijeća svih boja.

Hrana iz vlastitih vrtova

Prošećete li okolicom hotela, naići ćete na vrtove u kojima se uzgaja povrće koje vrsni kuhari pretvaraju u delicije što završavaju na vašim tanjurima. Domaći džemovi i maslinovo ulje, topli domaći kruh i peciva – restoranski obroci nezamislivi bez domaćih proizvoda. Povrće, voće, maslinovo ulje i druga hrana najviše su kvalitete zahvaljujući cjelogodišnjem trudu i brizi.



Uz sjajnu hranu u hotelu, preporučujemo posjet Grill Gardenu gdje sami rade svoje maslinovo ulje i uzgajaju vlastito povrće koje vam poslužuju, a meso i riba lokalno su ulovljeni i uzgojeni. Gastronomski doživljaj s veličanstvenim pogledom.

Wellness i bazen

Wellness i spa centar Bluesun hotela Amor nudi raznovrsne spa rituale i tretmane tijela. Bilo da vas zanima klasična masaža ili tretman lica ili pak ekstravagantna kromoterapija, ovo je pravo mjesto za vas. Možete se opustiti i uz vanjski bazen hotela.

Konferencijski centar

Konferencijska dvorana na 400 m2 može primiti do 260 ljudi. U cijelosti je opremljena za sve audio i video prezentacije. Manja soba za sastanke se nalazi na najvišem katu hotela Amor i ima vrhunski pogled na Split i obalu. Veličina i lokacija sobe garantiraju privatnost, što je idealno za manje sastanke za do 25 ljudi. Više o tome doznajte OVDJE.
Rezerviraj Bluesun Hotel Amor:

Za sve rezervacije nazovite Bluesun rezervacijski centar na +385 1 3844 288 ili pišite na reservations@bluesunhotels.com

Kako do nas?

Supetar se nalazi na sjeveru otoka Brača i trajektom je povezan sa Splitom pa se na otok lako može doći automobilom ili autobusom. Brač ima vlastitu zračnu luku - više informacija o letovima OVDJE - a blizu je i Zračna luka Split. Bluesun svojim gostima nudi prijevoz iz bilo koje zračne luke do Supetra.