ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Bluesun hotel Amor - Supetar, Brač****

Bluesun hotel Amor - Supetar, Brač

OBAVIJEST O PRIVREMENOM ZATVARANJU BLUESUN RESORTA VELARIS
Dobrobit i sigurnost naših gostiju i zaposlenika od najveće su nam važnosti.
Pozorno pratimo sve vijesti i upute Ministarstva zdravstva i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, te Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) vezane uz koronavirus (COVID-19).
Kako bismo maksimalno odgovorno pristupili novonastaloj situaciji, odlučili smo privremeno, zbog mjera predostrožnosti, zatvoriti Bluesun resort Velaris u Supetru.

S poštovanjem, Sunce Hoteli d.d.


Moderan hotel s imenom Blueusun hotel Amor 4* osnovan je na temeljima prethodno postojećeg hotela Lučica. Hotel je kreativna kombinacija stakla, drva i kamena.
Moderan interijer i eksterijer s umirujućim zelenim tonovima i daškom drva sa zanimljivim minimalnim detaljima, stvara udobno mjesto koje vam omogućuje da u potpunosti uživate u cjelokupnom okruženju. Presretni smo što vam možemo pružiti dobrodošlicu u našem Bluesun hotelu Amor 4*.

Blueusun hotel Amor nalazi se u slikovitoj uvali Vela Luka, u zapadnom dijelu Supetra na otoku Braču u Hrvatskoj. To je idealno mjesto za istinsko opuštanje i zabavu. Otkrijte prekrasne vrtove hotela; uživajte u vrtovima ispunjenim mirisom borovine, ružmarina i lavande, zvuku mora i prekrasnim šljunčanim i pješčanim plažama. Blueusun hotel Amor je odabir za mladence na medenom mjesecu, obitelji s djecom, grupe i parove koji su u potrazi za zabavom i opuštanjem tijekom svog boravka u Hrvatskoj.

Mi ne kupujemo povrće i lubenice, već ih uzgajamo u našim poljima i svakodnevno ih donosimo izravno na stolove naših gostiju. Pravimo vlastite domaće džemove, pečemo vlastiti kruh, peciva i kolače, te proizvodimo vlastito maslinovo ulje.
Rezerviraj Bluesun Hotel Amor: