ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Bluesun hotel Kaštelet - Tučepi, Makarska rivijera****

Bluesun hotel Kaštelet - Tučepi, Makarska rivijera

Bluesun hotel Kaštelet se nalazi na tučepskoj šetnici, uz najdužu plažu Makarske rivijere. Zašto odabrati Kaštelet?

   Smještaj uz plažu 
   All Inclusive Light
   A la carte restoran

Povijesni ljetnikovac uz plažu

Bluesun hotel Kaštelet 4* barokno je zdanje iz 18. stoljeća, izgrađeno kao plemićki ljetnikovac. U goste domaćinu don Klementu Grubišiću dolazili su brojni europski uglednici, kako bi uživali u sjajnoj lokaciji uz more. Kaštelet se nalazi na tučepskoj šetnici, uz najdužu plažu Makarske rivijere. I danas gosti uživaju u idiličnom atriju hotela gdje se začuje i dobra dalmatinska klapska pjesma.

All Inclusive Light

Ako želite odmor kod kojeg je sve uključeno u cijenu, toplo preporučujemo All Inclusive Light*. Cjelodnevna hrana i piće, All inclusive bar, brojne aktivnosti poput animacije i sportova – sve je uključeno.

A la carte restoran

U sklopu hotela nalazi se i A la carte restoran, Clemente's Restaurant & Bar, na čijoj ćete terasi okruženoj mediteranskim raslinjem uživati u mediteranskim i kontinentalnim specijalitetima.*All Inclusive Light ponuda konzumira se u susjednom Bluesun hotelu Alga
Rezerviraj Bluesun Hotel Kaštelet:

Za sve rezervacije nazovite Bluesun rezervacijski centar na +385 1 3844 288 ili pišite na reservations@bluesunhotels.com

Kako do nas?

Do Bluesun hotela Kaštelet lako je doći autocestom A1, osobnim automobilom ili autobusom. Vozeći iz smjera Zagreb-Split, izađite na izlazu Zagvozd te kroz tunel Sv. Ilija i Makarsku produžite do Tučepa. Zračna luka Split udaljena je 1,5 h vožnje. Bluesun svojim gostima nudi prijevoz iz bilo koje zračne luke do Tučepa.