ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Bluesun hotel Neptun All Inclusive - Tučepi, Makarska rivijera***

Bluesun hotel Neptun All Inclusive - Tučepi, Makarska rivijera

Bluesun Neptun jamči vam najopušteniji obiteljski odmor u kojem je sve uključeno u cijenu. Lokacija uz samu plažu, All Inclusive usluga, sobe za do pet osoba, pregršt sadržaja za djecu, samo su neki od razloga zašto će Neptun biti prvi izbor obitelji za ljeto u Tučepima.

All Inclusive

Ako ste se zaželjeli odmora bez apsolutno ikakvih obaveza, All Inclusive usluga je kao stvorena za vas. Zahvaljujući njoj, ne morate brinuti o ničemu jer sve je uključeno u cijenu - obilan doručak, ukusan ručak i večera, cjelodnevna ponuda pića, zakuska popodne ili u ponoć, animacije za djecu i odrasle, glazba uživo itd.

Troje djece besplatno

U Family sobe Bluesun hotela Neptun smjestiti se može do pet osoba, pri čemu čak troje djece između 3 i 13,99 godina može odsjesti besplatno. U prekrasnom parku između depandansi hotela nalazi se veliko dječje igralište. Vaši će najmlađi osobito uživati u dječjem dijelu velikog vanjskog bazena ili u obiteljskom druženju na plaži na kojoj se hotel nalazi.

Sport i rekreacija

Zaželite li se sportskih aktivnosti, u blizini hotela je Sportski centar Slatina koji ih nudi pregršt: tenis, nogomet, košarka, boćanje, odbojka na pijesku, stolni tenis itd. Ljubiteljima istraživanja na dva kotača u All Inclusive uključeno je 2 sata vožnje biciklom dnevno, a za dulje vožnje iznajmite bicikle u obližnjem certificiranom bike hotelu Alga.

Rezerviraj Bluesun Hotel Neptun:

Za sve rezervacije nazovite Bluesun rezervacijski centar na +385 1 3844 288 ili pišite na reservations@bluesunhotels.com