ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Bluesun hotel Neptun All Inclusive - Tučepi, Makarska rivijera***

Bluesun hotel Neptun All Inclusive - Tučepi, Makarska rivijera

Bluesun hotel Neptun 3* smjestio se neposredno kraj najduže plaže Makarske rivijere - plaže Tučepi. Zahvaljujući All Inclusive usluzi, gratis ljetovanju za troje djece, mnoštvu sadržaja za odrasle i najmlađe i atraktivnim vanjskim bazenima, omiljeno je obiteljsko odredište.

   All Inclusive
   Obiteljski odmor uz pregršt sadržaja za djecu i odrasle
   Atraktivni bazeni

Odmor bez briga

Ako ste se zaželjeli odmora bez apsolutno ikakvih obaveza, All Inclusive usluga je kao stvorena za vas. Zahvaljujući njoj, ne morate brinuti o ničemu jer sve je uključeno u cijenu - obilan doručak, ukusan ručak i večera, cjelodnevna ponuda pića, zakuska popodne ili u ponoć, animacije za djecu i odrasle, glazba uživo itd.

Troje djece besplatno

U Family sobe Bluesun hotela Neptun smjestiti se može do pet osoba, pri čemu čak troje djece između 3 i 13,99 godina može odsjesti besplatno. U prekrasnom parku između depandansi hotela nalazi se veliko dječje igralište. Vaši će najmlađi osobito uživati u dječjem dijelu velikog vanjskog bazena ili u obiteljskom druženju na plaži na kojoj se hotel nalazi.

Sport i rekreacija

Zaželite li se sportskih aktivnosti, u blizini hotela je Sportski centar Slatina koji ih nudi pregršt: tenis, nogomet, košarka, boćanje, odbojka na pijesku, stolni tenis itd. Ljubiteljima istraživanja na dva kotača u All Inclusive uključeno je 2 sata vožnje biciklom dnevno, a za dulje vožnje iznajmite bicikle u obližnjem certificiranom bike hotelu Alga.

Restorani i barovi

Uz izvrsnu hranu u hotelskom restoranu i jedan bar u hotelu, preporučujemo i Clemente's Restaurant & Bar. Voljet ćete ga zbog ugodnog ambijenta i kvalitetne hrane, u kojoj ćete uživati uz pogled na more s terase baroknog ljetnikovca iz 18. stoljeća u kojem su se odmarali europski aristokrati.
Rezerviraj Bluesun Hotel Neptun:

Za sve rezervacije nazovite Bluesun rezervacijski centar na +385 1 3844 288 ili pišite na reservations@bluesunhotels.com

Kako do nas?

Do Bluesun hotela Neptun lako je doći autocestom A1, osobnim automobilom ili autobusom. Vozeći iz smjera Zagreb-Split, izađite na izlazu Zagvozd te kroz tunel Sv. Ilija i Makarsku produžite do Tučepa. Zračna luka Split udaljena je 1,5 h vožnje. Bluesun svojim gostima nudi prijevoz iz bilo koje zračne luke do Tučepa.