ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Hotel Nestos, Duće (Omiš) ****

Hotel Nestos, Duće (Omiš)

U moderno uređenom hotelu Nestos u blizini pješčanih plaža Duća, uživat ćete u wellness centru i intimnim atrijima s bazenom i a la carte restoranom.

   Odmor uz pješčanu plažu
   Wellness centar
   A la carte restoran u hotelu

Pješčane plaže

Moderno uređen Hotel Nestos nalazi se u blizini mora, u mjestu Duće koje se naslanja na grad Omiš. Plaže u Dućama plitke su i pješčane i prostiru se kilometrima od hotela Nestos prema zapadu, sve do Dugog Rata.

Wellness i bazen

Osim na plažama kraj kojih se hotel nalazi, opustiti se možete i na vanjskom bazenu hotela, koji je u atriju zahvaljujući čemu je vrlo privatan. U hotelu je i wellness centar s kvalitetnom ponudom tretmana lica i tijela, saunom, jacuzzijem i fitness centrom.

A la carte restoran

Ujutro se napunite energijom bogatim doručkom uz bed&breakfast ponudu Nestosa. U sklopu hotela je i a la carte restoran The River s izvrsnom ponudom mediteranskih i kontinentalnih specijaliteta.

Rezerviraj Hotel Nestos:

Za sve rezervacije nazovite Bluesun rezervacijski centar na +385 1 3844 288 ili pišite na reservations@bluesunhotels.com

Kako do nas?

Do Duća je lako stići automobilom. Vozeći autocestom A1 iz smjera Zagreba stići ćete do Splita gdje se spajate na državnu cestu D-8 i nastavljate prema Omišu. Iz Omiša do Duća imate nekoliko minuta vožnje Poljičkom cestom u smjeru zapada. U blizini Omiša je i Zračna luka Split.