ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

NOVO 2019 - Bluesun hotel Nestos, OMIŠ - DUĆE Split****

NOVO 2019 - Bluesun hotel Nestos, OMIŠ - DUĆE Split

Bluesun hotel Nestos Omiš: zašto ćete se odmoriti kao nikad prije?
Hotel Nestos u Dućama kraj Omiša otvorio je svoja vrata svim gostima željnim nezaboravnog ljetnog odmora na jednom od najljepših dijelova hrvatske obale. Što morate znati o Nestosu?
Pa vratimo se prvo par tisućljeća unazad. U 4. stoljeću prije nove ere uz rijeku Cetinu živjelo je ilirsko pleme Nesti. Grčki kolonizatori donji tok ove rijeke nazivali su, posljedično, Nestos. Tako je ovaj hotel, mnogo stoljeća kasnije, dobio ime, uvažavajući nasljeđe onih koji su otkrili kako je lijep ovaj kraj i utrli put današnjim generacijama.


Bazen u hotelu Nestos


Četiri zvjezdice, vanjski bazen...

Bluesun hotel Nestos nalazi se u blizini mora, u mjestu Duće koje se naslanja na grad Omiš. Ima četiri zvjezdice, a u njemu će priliku za svoj ljetni odmor dobiti 31 obitelj, u 25 hotelskih soba i šest apartmana raspoređenih na tri kata, uz prizemlje.

Gosti će u Nestosu moći uživati u bed&breakfast ponudi kao i a la carte večerama, koje će za lijepog ljetnog vremena moći pojesti na terasi restorana, upijajući zamamne mediteranske zvukove, šum mora i pjev galebova.
Rezerviraj Bluesun Hotel Nestos:

Osim na obližnjoj plaži, kupati i sunčat ćete se moći i na vanjskom bazenu hotela. A za potpuno opuštanje tu je i hotelski wellness.


Terasa restorana u hotelu Nestos na plaži Duće, Omiš

Prekrasne pješčane plaže

Plaže u Dućama plitke su i pješčane, savršene za obitelji. Mnogi tvrde – među najljepšima na jadranskoj obali. I prostiru se kilometrima sve do Dugog Rata na zapad.

U bližoj okolici Nestosa nalazi se velik broj znamenitosti koje svaki putnik namjernik mora posjetiti – utvrde Mirabela i Fortica, spektakularan vidikovac kraj kipa Mile Gojsalić iznad Omiša... Posebno će uživati ljubitelji aktivnog odmora i adrenalina jer tu je i zipline, koji će vas prevesti kao ptičicu 150 metara iznad zemlje; avantura koju ćete pamtiti.


Fantastična lokacija odmah uz pješčanu plažu Duće


Bluesun hotel Nestos savršeno je odredište za vaš odmor već ovog ljeta. Rezervirajte svoj smještaj što ranije i spremite se za ljetovanje života.

Uz sve navedeno, očekuje vas i Wellness centar (raznolika ponuda tretmana tijela i lica, finska i parna sauna, jaccuzzi) te teretana.

Ukoliko želite odmor za pamćenje u Dućama, u Omišu, nazovite naš rezervacijski centar na +385 1 3844 288 ili pošaljite mail na reservations@bluesunhotels.com