ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Hoteli kraj plaže u Tučepima

Ako ovo ljeto namjeravate provesti u jednom od najljepših mjesta Makarske rivijere i Dalmacije, Tučepima, imamo dobre vijesti – u mjestu ima nekoliko izvrsnih hotela kraj plaže. Koji su to?
Hotel Jadran***** Smješten na skrovitoj plaži namijenjenoj isključivo gostima hotela, hotel Jadran je utočište za one željne luksuznog odmora. Zgrada bogate povijesti nudi vam 3 bazena, prekrasnu terasu, spa centar, vrhunsku gastronomsku ponudu...

Što reći o hotelu u kojem se iz nekih soba može ući u direktno u bazen? Naša topla preporuka svima koji žele dašak glamura u svom životu.

Više o Hotelu Jadran »


All Inclusive Hotel Alga****Ovaj All Inclusive hotel krase spektakularan pogled na more iz renoviranih soba, vrhunska hrana i odlična lokacija uz plažu. Obitelji će uživati u njegovom bazenu i činjenici da 2 djece do 13,99 godina mogu besplatno ljetovati u Superior sobama.

Alga je certificirani bike hotel i, kao takav, idealna baza za turiste koji na biciklima žele uživati u ljepotama Makarske rivijere.

Više o hotelu Alga »


Holiday Village Afrodita****Afrodita je pravi gradić u malom. Intimnu atmosferu ovog holiday villagea upotpunjuje činjenica da dvoje djece do 13,99 godina mogu ljetovati besplatno sa svojim obiteljima u Superior sobama. 

Iz soba ćete umjesto u hotelske hodnike izlaziti direktno u mediteranski vrt, a vrijeme ćete provoditi na obližnjoj plaži ili velikom hotelskom bazenu. Savršeno za obitelji s djecom. Hrana je božanstvena.

Više o Holiday Village Afrodita »


All Inclusive Hotel Neptun*** Ovaj je hotel u potpunosti prilagođen obiteljima, osobito onima koji vole svoj odmor provesti aktivno. Udaljen je 30-ak metara od plaže, ima vlastiti veliki bazen i cjelodnevne animacije za djecu i odrasle.

Uvečer ćete, primjerice, moći uživati u filmskim večerima, karaokama, kvizovima, plesovima... Ljubitelji aktivnog odmora moći će se u obližnjem Sportskom centru Slatina rekreirati u sklopu All inclusive ponude.

Više o All Inclusive hotelu Neptun »


Hotel Kaštelet****Možda i najposebniji u Tučepima, Hotel Kaštelet svoj dom je pronašao u renoviranom baroknom ljetnikovcu iz 18. stoljeća.

Nalazi se uz more, na koje će gosti imati prekrasan pogled s terase hotela. Odmah ispod hotela je i plaža. Kaštelet ima vlastiti restoran, vanjski i unutrašnji bazen u obližnjem hotelu Alga i druge sadržaje, što je sve objedinjeno u All inclusive ponudu.

Više o hotelu Kaštelet »


 
Za sve informacije i rezervacije smještaja nazovite +385 1 3844 288 ili pišite na reservations@bluesunhotels.com. Ova vam zemlja ima doista mnogo toga za ponuditi. Dođite i uvjerite se!