ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Hoteli blizu Zlatnog rata: odabrali smo 3 najbolja

Zlatni rat najpoznatija je hrvatska plaža i najupečatljiviji simbol otoka Brača. Svi koji posjete Brač trebali bi se barem na jedno popodne okupati na njoj, a za zalazak sunca sa Zlatnog rata kažu da je možda i najljepši na Jadranu.
Ako želite cijelo ljetovanje provesti u mjestu Bol u njegovoj blizini, sigurno će vas zanimati gdje bi vam bilo najzgodnije odsjesti. Za vas smo odabrali tri hotela smještena na desetak minuta šetnje od Zlatnog rata.

Grand Hotel Elaphusa****

Luksuzni hotel Elaphusa specijaliziran je za obiteljski odmor, ali u njemu će uživati i svi drugi gosti. Do Zlatnog rata se od Elaphuse dolazi uređenom šetnicom uz more.


Elaphusa je jedini hotel u Bolu koji ima vlastiti unutarnji bazen i spa centar na 4000 m2

Osim blizine Zlatnog rata, hotel se može pohvaliti mnogobrojnim atraktivnim sadržajima. Tu su bazen za djecu, sportski centar, a najviše pažnje privlači nagrađivani wellness.

Thalasso Wellness centar na više od 4000 kvadrata dizajnerski uređenog prostora nudi velik izbor tretmana lica i tijela. Svi se temelje na blagodatima koje ljudskom tijelu pruža morska voda.

Više o Elaphusi »Bluesun hotel Borak***


Ovaj je hotel od Zlatnog rata udaljen otprilike koliko i Elaphusa i nalazi se u mirnom dijelu Bola. Okružen je borovom šumom, a kad vam se nećete dati šetati do Zlatnog rata, možete se okupati na hotelskoj plaži ili pak na bazenu hotela.


Borak je šarmantni mali hotel utopljen u čudesno lijep okoliš, najbliži moru od svih hotela u Bolu


Borak se može pohvaliti i dječjim bazenom, terasom sa suncobranima i ležaljkama, dječjim igralištem, animacijskim programima za djecu i odrasle.

Više o Borku »


 

All Inclusive Holiday Village Bonaca***

Bonaca je All Inclusive holiday village, hotelski kompleks u kojem vam je u cijenu ljetovanja uključeno sve što vam treba da biste bezbrižno uživali.

Osobito je privlačan obiteljima zato što vam svojom All Inclusive ponudom omogućava da ne brinete o logistici, hrani i osmišljavanju sadržaja, već da s djecom uživate u odmoru dok vam je sve to već priređeno i uključeno u cijenu.


Holiday Village Bonaca u Bolu nudi bogatu All Inclusive uslugu, ima veliki vanjski bazen, a gosti mogu besplatno igrati tenis i voziti bicikl


I Bonaca ima vanjski i dječji bazen s terasom, a na bazenu se nalazi i bar. Domaćini su osmislili animacijske programe i za djecu i za odrasle, a za sportske tipove tu su soba za fitness i stolni tenis.

Više o Bonaci »


Vjerujemo da ćete među odabranim hotelima pronaći neki za sebe.

Za sve informacije i rezervacije beach hotela na najpoznatijoj plaži na Jadranu - Zlatni rat, nazovite nas na +385 1 3844 288 ili pošaljite mail na reservations@bluesunhotels.com