ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Bluesun hotel Alga - Tučepi, Makarska rivijera****

Restorani i barovi - Tučepi


Bluesun Hotels & Resorts svojim gostima nudi novi gastronomski program - Dine Around pruža vam mogućnost mesne, riblje ili vegetarijanske večere u četiri slijeda.
Doznajte više!

Gdje se u Bluesun hotelu Alga i njegovoj okolici dobro jede? Gdje se možete opustiti uz jutarnju kavu, odlične koktele i kvalitetna pića? U nastavku doznajte koji su to najbolji restorani i barovi u Algi i Tučepima.

Hotelski restoran


Adresa: Dračevice 35, 21325 Tučepi
Kapacitet: 862 ljudi


Restoran je prostran, hrana izvrsna, a lokacija sjajna - terasa se nalazi kraj šetnice uz more.

Pool bar Camelia


Adresa: Dračevice 35, 21325 Tučepi

Dan na bazenu, uz bogatu ponudu domaćih i svjetskih pića te snackove, jednostavno ne može biti loš. Uz osvježavajući koktel dočekajte večernje glazbene nastupe najboljih lokalnih glazbenika.

Aperitiv bar Le CoqAdresa: Dračevice 35, 21325 Tučepi

Raznovrsna ponuda najpoznatijih svjetskih brendova pića, svježe cijeđenih sokova i smoothiea, uz ljubazno i profesionalno osoblje.

Clemente's Restaurant & Bar


Adresa: Dračevice 37, 21325 Tučepi
Kapacitet: 236 ljudi


Voljet ćete ga zbog ugodnog ambijenta i kvalitetne hrane, u kojoj ćete uživati uz pogled na more s terase baroknog ljetnikovca iz 18. stoljeća u kojem su se odmarali europski aristokrati. Clemente's ima prekrasan atrij, a terasa je okružena stoljetnim mediteranskim raslinjem.


Želite godišnji odmor provesti u sjajnom All Inclusive Light hotelu kraj plaže s odličnom ponudom hrane i pića? Nazovite Bluesun rezervacijski centar na +385 1 3844 288 ili pišite na reservations@bluesunhotels.com