ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

5 recenzija gostiju koje će vas inspirirati da dođete u Brela

Zašto doći baš u Brela? Iskustva ljudi koji su ondje proveli svoj godišnji odmor najbolja su preporuka. Na Booking.com smo odabrali pet recenzija brelskih hotela koje će vas inspirirati da dođete upravo ovdje.
'Karibi usred Europe'

Mattia iz Mađarske opisao je svoje iskustvo u hotelu Soline.


'Što reći? Cijelo iskustvo bilo je jednostavno sjajno! Izvrsna lokacija uz najbolju plažu u Brelima, hotel je praktički unutar mediteranske makije. Doručak i večera odlični izborom i kvalitetom (najmanje dva jela s plodovima mora svake večeri), a obroci se poslužuju i na terasi s pogledom na more (isti spektakularan pogled kakav imate s balkona sobe).

Spa i wellness područje je vrlo elegantno, s konobarima koji vam poslužuju pića. Svo osoblje je bilo doista profesionalno i vrlo ljubazno. Sobe su namještene kvalitetnim namještajem. Valet nam je parkirao automobil',
piše Mattia.


Izvrsna lokacija uz najbolju plažu u Brelima - Bluesun hotel Soline**** 

Stanislav iz Njemačke odsjeo je u hotelu Maestral.

'Osoblje je briljantno! Lokacija sjajna! Osjećao sam se kao na Karibima usred Europe. Plaža i njeno okruženje su pravi biser, a osoblje je omogućilo atmosferu u kojoj smo mogli doista uživati. Topla preporuka. Opet bismo ostali i to na duže vrijeme', zadovoljan je Stanislav.


Plaža i njeno okruženje su pravi biser - Bluesun hotel Maestral*** 


'Jedno od najljepših mjesta u Europi'

Andras iz Mađarske opisao je svoje iskustvo u hotelu Marina.

'Hotel se nalazi odmah kraj plaže Punta rata. Vrlo je lijep, klima je u sobi radila savršeno, a ni u restoranu se nismo osjećali kao u hladnjaku. Hotel bi mogao imati četiri zvjezdice. Omjer cijene i dobivenog je doista dobar. Panorame i pejzaži su sjajni: Brač, planina Biokovo, čisto Jadransko more... Ovo je jedno od najljepših mjesta u Europi'.


Hotel se nalazi odmah kraj plaže Punta rata - Bluesun hotel Marina*** 

Seid iz susjedne Bosne i Hercegovine oduševljen je hotelom Bluesun Berulia.

'Novouređeni hotel; moderan, čist, a osoblje je više nego profesionalno i ugodno. Odličan buffet za doručak i večeru, velik i raznovrstan izbor. Ispred hotela su pješčane plaže', opisuje Seid iz Bosne i Hercegovine svoje iskustvo u hotelu Bluesun Berulia.


Odličan za opušten godišnji odmor par sekundi od plaže - Bluesun Berulia***** 

U istom je hotelu odsjeo i Stuart iz Ujedinjenog Kraljevstva.

'Odlično za opušten godišnji odmor par sekundi od plaže, moderan, svjež i čist. Izbor hrane je bio izniman i za doručak i za večeru. Možete šetati kraj obale više od sat vremena u oba smjera, uz dobar miks trgovina i barova', preporučuje Stuart.

Ako ste se i dvoumili, vjerujemo da ste sad čvrsto odlučili doći u Brela. Rezervirajte svoj smještaj još danas! Za sve informacije i rezervacije beach hotela u Brelima, nazovite nas na +385 1 3844 288 ili pošaljite mail na reservations@bluesunhotels.com