ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Bluesun kamp Paklenica 4*****

Bluesun kamp Paklenica 4*

Smješten samo 2 km od Nacionalnog parka Paklenica, ovaj se kamp može pohvaliti modernim mobilnim kućicama uronjenim u prirodu, blizinom četiri nacionalna parka i mnogobrojnim mogućnostima za aktivni turizam.

Mobilne kućice kraj plaže

Mobilne kućice Bluesun kampa Paklenica 4* nalaze se kraj same plaže. Sve su klimatizirane te imaju TV, terasu, kuhinju, tuš i toalet. U kampu se nalaze i parcele za kampere.

Prirodne ljepote

Stvar po kojoj se Starigrad-Paklenica ističe je blizina četiri nacionalna parka. Čak polovica svih nacionalnih parkova Hrvatske su u radijusu od 100 km. A najbolje od svega je što se iz kampa može organizirano otići u svaki od njih. Kao i na druge fascinantne lokacije, kako u prirodu, tako i u gradove.

Aktivni odmor

Bluesun kamp Paklenica poznat je po mnogobrojnim mogućnostima za aktivni odmor. Gosti mogu planinariti, pješačiti, trčati trail, penjati se u Nacionalnom parku Paklenica ili pak otići na rafting na rijeku Zrmanju. Osim toga, s djecom možete uživati na igralištima kampa te u bazenu.

Izvrsna prometna povezanost

Starigrad-Paklenica je autocestom odlično povezan s ostatkom Hrvatske i Europom. Blizu ulaza u Kamp nalazi se autobusna postaja, a Zadar je udaljen samo 47 km. Još jedan dobar razlog zašto ove godine posjetiti Bluesun kamp Paklenica.
Rezerviraj Bluesun Kamp Paklenica: