ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Summer Special popusti do 30%

Konferencijski centar u Brelima

Brela su smještena podno veličanstvenog Biokova, na uskom pojasu zemlje između planine i mora.
Šećući breljanskom promenadom, prolazit ćete kraj najljepših plaža Makarske rivijere. Nema mnogo mjesta gdje možete uživati u fantastičnom pogledu na planinske vrhove dok se opuštate na plaži.

Blizina planine Biokovo omogućava posjetiteljima Brela da provode dane istražujući očaravajuću prirodu. Istraživanje vas može odvesti u obližnje povijesne gradove – organizirat ćemo vaša putovanja. A tu je i mjesto koje morate vidjeti kad ste ovdje; simbol mjesta – Kamen Brela. Dodajmo tome sjajne a la carte restorane i priča je potpuna.

Udaljenosti iz Brela:

Autocesta A1 – 20 km
Makarska – 15 km
Split – 50 km
Zračna luka Split – 70 km

Do Brela je lako doći autocestom A1.

Bluesun hotel Soline 4*

Okružen morem s tri strane, Bluesun hotel Soline se nalazi 10 minuta hoda od svjetski poznate plaže Punta rata. Savršena lokacija za vaše susrete, konferencije, događaje i team building. Hotel ima prostrani konferencijski centar, wellness & spa oazu, a la carte restoran i wine bar.

Konferencijski centar

U hotelu se nalaze 3 konferencijske dvorane s 300 sjedala. Najveća dvorana ima kapacitet od 142 mjesta; lokacija kraj terase i staklena stijena omogućavaju dnevnom svjetlu da osvjetljava prostoriju. Ostale dvije sobe su kapaciteta 112 i 63 mjesta. Tijekom pauze opustite se u kongresnom baru. Evo i tlocrta:Oprema:

- info desk
- notebook računalo
- projektor
- platno
- flipchart ploča
- laserski pokazivač
- prigušivanje svjetla do 90%
- audio oprema
- DVD/CD čitač
- LCD TV

Zašto su Soline izvrstan izbor?

Organizirani izleti

Prije nego dođete u hotel možete dogovoriti razne atraktivne izlete. Ljubitelji adrenalina će uživati u zip lineu iznad Tučepa ili kanjona rijeke Zrmanje kraj Omiša. Za opuštenu šetnju povijesnim gradovima, posjetite Trogir ili Split. Uživate li u prirodi, Park prirode Biokovo je pravi izbor.Hrana i vino


Brela su fantastično gastronomsko odredište koja kombinira tradicije Makarske rivijere i Zabiokovlja te vrhunske namirnice koje ovdje pronalazimo. SOL Mediterranean Dining a la carte restoran u Bluesun hotelu Soline je poznat po inovativnosti u pripremi, prezentaciji i reinterpretaciji mediteranskih jela. Stina Wine Bar je mjesto gdje možete kušati najbolja vina otoka Brača. Obližnji Restoran Punta rata nudi izvrstan izbor lokalnih sireva, odrezaka od charolais junetine s vlastite farme i druga slasna jela.Wellness i bazeni

Wellness hotela Soline pruža bogat izbor wellness i spa tretmana, kao i standardnih kozmetičkih tretmana, baziranih na aromatičnom mediteranskom bilju i terapeutskim svojstvima morske soli. Za opuštanje su tu i unutarnji bazen s terasom, Bluesun pećina i hidromasažni vodopad. Tu je i nekoliko različitih vrsta sauna i vanjski bazen.Reference:

Neki od naših istaknutijih partnera su Adidas Germany, Pliva, Belupo, Johnson & Johnson, INA i Ledo. Širu listu naših referenci pogledajte ovdje. Javite nam se s upitom još danas!

Tel.: +385 91 6212 182
E-mail: groups@bluesunhotels.com