ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Luksuzni odmor u Bluesun Hotelu Berulia

Sastanci, kongresi i team building

Bluesun hotels & resorts nude jedinstveno iskustvo organizacije događaja u Hrvatskoj. Ističemo mirnoću lijepih destinacija popraćenih izvrsnom infrastrukturom i ponudom hotela.

Bluesun hotel Elaphusa**** u Bolu na otoku Braču ima najveći kongresni centar u Dalmaciji, s kapacitetom dvorana do 1000 sudionika. Thalasso Wellness centar prostire se na oko 4000 m2 i posjetiteljima pruža niz sadržaja za relaksaciju, a tu su i kuglana, noćni klub, koktel-bar, restoran na plaži te poznati teniski centar s 26 zemljanih terena. Jedinstvena plaža Zlatni rat je na 5 minuta hoda od hotela Elaphusa.

Bluesun hotel Kaj**** u Mariji Bistrici prava je oaza mira nadomak Zagreba. Ugodno smješten među zelenim brežuljcima Hrvatskog zagorja, ovaj hotel s 4 zvjezdice nudi moderne dvorane za seminare i sastanke sa svom multimedijskom opremom. Delicije pripremaju višestruko nagrađivani Chef Marko Futivić i izvrsna Ružica Jukičić s također velikim međunarodnim iskustvom.

Bluesun Holiday Village Alan*** u Starigrad-Paklenici nudi vrhunske uvjete za organizaciju team buildinga. Smješten je tik uz plažu i sadrži terene za tenis, odbojku na pijesku i mini golf, dok je u dvoranama moguće organizirati seminare i druga okupljanja. Samo 2 km od hotela je ulaz u poznati Nacionalni park Paklenica, čije mogućnosti za planinarenje i alpinizam jamče izgradnju tima kakvu možete postići samo na ovakvim jedinstvenim prirodnim lokalitetima.

Bluesun hotel Soline*** u čarobnim Brelima ima 4 lijepo uređene sobe za sastanke i vrhunski wellness centar na 1500 m2. Posebnost hotela Soline je što se nalazi tik uz more, toliko blizu da vas od hotela do plaže dijeli svega nekoliko koraka. Sve sobe su okrenute prema moru, a tu su i vanjski i unutarnji bazen te razni drugi sadržaji za rekreaciju.
Svi upiti i informacije dostupni na broj telefona +385 98 341 800 te na e-mail adrese zdenka.petek@bluesunhotels.com ili mice@bluesunhotels.com