ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Summer Special popusti do 30%

Sastanci, kongresi i team building

Bluesun hoteli nude vam uslugu najma prostora i(li) organizacije konferencija, seminara, sastanaka i team buildinga.

Pružamo vam potpunu uslugu – ako želite, organizirat ćemo transfer, izlet ili gala večeru. Slobodno nas upitajte što god vas zanima, telefonom ili e-mailom – tu smo da proces organizacije događaja učinimo najjednostavnijim mogućim. Zbog besprijekorne se usluge naši poslovni gosti uvijek vraćaju.

Bluesun business & event destinacije:

- Bluesun hotel Elaphusa 4*, Bol, otok Brač (eventi do 800 ljudi)
- Bluesun hotel Soline 4*, Brela
- Bluesun holiday village Alan 3*, Starigrad-Paklenica
- Bluesun Holiday Village Velaris 3*/4*, Supetar, otok Brač
- Bluesun hotel Kaj 4*, Marija Bistrica

Zašto Bluesun?


Sjajna lokacija


Naši obalni hoteli i resorti su smješteni kraj plaže, u nekim od najljepših destinacija na Jadranu. Savršeno okruženje za vaše potrebe.Organizirani izleti

U svim našim business & event destinacijama možete dogovoriti brojne atraktivne izlete i prije dolaska, bilo da je riječ o odlasku u nacionalni park, neki od povijesnih hrvatskih gradova ili adrenalinskoj avanturu poput zip linea i raftinga.

Sjajna hrana i vino


Osim doručka, ručka i večere u našim hotelima, možete izvrsno jesti i u a la carte restoranima. Svježe i lokalne namirnice oživljavaju u rukama naših sjajnih chefova. Uz to popijte čašu najboljeg bračkog vina, Stine, i imate savršen obrok.

Wellness i bazeni za opuštanje


U svim našim business & event destinacijama u slobodno se vrijeme možete opustiti u wellness i spa oazama. Svi naši obalni hoteli i resorti imaju bazene s besplatnim ležaljkama u suncobranima.

Prometna povezanost


Sve su naše destinacije lako dostupne cestom, zračnim putem i morem. Nudimo vam i individualne i grupne transfere automobilom, autobusom ili speed boatom – samo ih zatražite.