ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Summer Special popusti do 30%

Konferencijski centar u Bolu na otoku Braču

Bol, otok Brač

Bol na otoku Braču jedno je od najpopularnijih hrvatskih turističkih odredišta. Slavna plaža Zlatni rat, tradicionalna mediteranska hrana i vrhunsko vino iz strmih vinograda Brača samo su neki od razloga zašto gosti vole Bol. Jedno je od najsunčanijih mjesta na obali s više od 2600 sati sunca godišnje. Mnogo mogućnosti za sport i rekreaciju te organizirani izleti razlozi su zašto ćete voljeti ovaj gradić, kao i cijeli otok.

Prometne veze:

- Katamaran ili speed boat: Bol – Split (55 min)
- Trajektne linije: Supetar – Split (50 min), Sumartin – Makarska (45 min)
- Zračna luka Brač kraj Bola (15 min)

Udaljenosti od Bola:

- Supetar – 38 km
- Sumartin – 28 km
- Zračna luka Brač – 14 km
- Split – 53 km
- Zagreb – 461 km

Bluesun hotel Elaphusa 4*

Smješten 10 minuta hoda od Zlatnog rata, Bluesun hotel Elaphusa 4* je savršeno mjesto za vaš susret, konferenciju, događaj ili team building. Hotel nudi prostrani konferencijski centar, nagrađivani wellness & spa centar, mnogo mogućnosti za sport i rekreaciju i sjajnu hranu.

Konferencijski centar

Obuhvaća 5 konferencijskih dvorana s ukupno više od 1000 sjedala. Najveća dvorana „Brač“ je kapaciteta 800 mjesta i može se podijeliti na dvije dvorane – „Brač 1“ (250 mjesta) i „Brač 2“ (300 mjesta). Evo detaljnog pregleda i tlocrta:

Oprema:

- Kompletna usluga organizacije konferencija, seminara, team buildinga, tečajeva, koncerata, predstava, modnih revija
- Sustav video-projekcije (projektori, pomična projektorska platna, plasma TV s distribucijom video signala, prigušenje svjetla do 90%)
- Prezentacijska oprema
- Audio sustav s 24 kanala, glasni zvučnici i različite vrste mikrofona
- Središnje mjesto upravljanja eventom
- Mogućnost snimanja zvuka

Zašto je Elaphusa sjajan izbor?

Organizirani izleti

Prije dolaska u hotel možete dogovoriti velik broj atraktivnih izleta. Istražite cijeli otok iz Bola – posjetite Pustinju Blacu – samostan iz 16. st. uklesan u stijenu, Škrip – najstarije naselje na otoku, Vidovu goru – najviši vrh jadranskih otoka.Hrana i vino

U Bluesun hotelu Elaphusa možete doručkovati, ručati i večerati. Uz to, ne propustite doživjeti antički ambijent Elaphusine Taverne Vallum, gdje pred vama, na otvorenom kaminu, pripremaju hranu. Večera na plaži u Restoranu Plaža Borak je nezaobilazna postaja tijekom posjeta Bolu. A svaki je obrok bolji uz čašu Stina vina – organizirat ćemo vam kušanje vina i obilazak Stina vinarije u središtu mjesta.Wellness i bazeni

Thalasso Wellness centar hotela prostire se na 4000 m2 i obuhvaća saune, vodeni svijet i zonu opuštanja. Wellness program uključuje bogat izbor tretmana baziranih na dobrobitima morske vode. Možete se opustiti i kraj vanjskog bazena, s besplatnim ležaljkama i suncobranima.
Reference:

Neki od naših istaknutijih partnera su Adidas Germany, Pliva, Belupo, Johnson & Johnson, INA i Ledo. Širu listu naših referenci pogledajte ovdje. Javite nam se s upitom još danas!

Tel.: +385 91 6212 182
E-mail: groups@bluesunhotels.com