ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Ljeto na Makarskoj rivijeri: 3 stvari koje morate znati

Ovo ljeto planirate provesti na Makarskoj rivijeri? Odličan odabir. Evo i tri razloga zašto ćete uživati.
Plaže su genijalne

Plaže su jedna od stvari prema kojima ocjenjujemo uspješnost našeg ljetnog odmora. Ako nam se ne svide, vjerojatno nećemo biti prezadovoljni svojim godišnjim. Srećom, Makarska rivijera može se pohvaliti u najmanju ruku odličnim, a neki kažu i najljepšim plažama na Jadranu.

Ako bismo morali izdvojiti najbolje među njima, recimo da su u mjestu Brela šljunčane plaže u ukupnoj duljini od šest kilometara sve jedna ljepša od druge. Najpoznatija među njima je Punta rata, plaža koja je u više navrata u europskim i svjetskim medijima svrstavana među najljepše na svijetu. Tu je i Podrače
slikovita romantična plaža u uvalici.


Punta rata - jedna od najljepših plaža Jadrana


Plaža Tučepi  je pak najduža na cijeloj rivijeri – četiri kilometra neprekinute uređene plaže svojim će sadržajima zadovoljiti sve one koje se odluče svoj odmor provesti ovdje.

Pogled na i s Biokova je veličanstven


Makarska rivijera je neodvojiva od svoje planine zaštitnice – Biokova. Sama rivijera široka je oko tri kilometra, koliko je Biokovo udaljeno od mora.

Prvo valja istaknuti pogled na Biokovo, koji se pruža iz svih mjesta Makarske rivijere. Možete li zamisliti nešto čudesnije od ležanja na plaži s pogledom na veličanstvenu planinu?


Plaža Tučepi najduža je na Makarskoj rivijeri, a s nje se pruža impresivan pogled na planinu Biokovo.


Osim toga, sjajan je i pogled sa planine na rivijeru. Biokovo je park prirode i uređen je za turiste koji mogu uživati u planinarenju i šetnji. Nekoliko uređenih vidikovaca pružaju stvarno zadivljujuć pogled.

Hrana je sjajna

Na Makarskoj se rivijeri, kao i u ostatku Dalmacije, jede mediteranska hrana, jedna od najzdravijih vrsta prehrane na svijetu.

Jede se mnogo svježe ribe i plodova mora, povrća, janjetine, ekstra djevičanskog maslinovog ulja, a sve to uz ukusnu čašu domaćeg vina.
Rezerviraj Bluesun Hotel Marina:

Makarska je rivijera poznata po dvije autohtone slastice – rafiolima i torti Makarani. Makaranu je lako prepoznati po karakterističnim isprepletenim trakicama kao ukrasu, a pod jezikom ćete prepoznati bademe (kojih ide jako puno), citrusne okuse te malo alkohola.

Makarani su ovoj torti posvetili čak i jedan dan, tijekom kojeg nagrađuju onog tko je najbolje pripremi.


Rafioli su pak slastica od prhkog i tankog tijesta, punjena aromatičnom smjesom od badema.

Makarska rivijera vas čeka. Dođite i uživajte u nezaboravnom godišnjem odmoru.
Da biste dobili posebnu ponudu javite nam se na +385 1 3844 288 ili pišite na reservations@bluesunhotels.com.Poslat ćemo vam je u najkraćem mogućem roku!