ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Ljeto u Supetru: 3 stvari koje biste trebali znati

Supetar je najveće mjesto na otoku Braču i pravi mamac za turiste koji su zaljubljeni u sunce, more, kulturno-povijesnu baštinu i aktivni turizam. Što morate znati o ljetu u Supetru?
Hrana je izvrsna i domaća

Supetrani, kao i svi Bračani, ponosni su na svoju gastronomiju. Svojim gostima preporučuju da svakako probaju janjetinu, koju pripremaju na mnogo načina – ispod peke, kuhanu (lešo), 'na špicu'...

Tu je i autohtono bračko jelo vitalac te torta hrapoćuša. U Supetru ćete moći probati i glasoviti brački ovčji sir, domaće ekstra djevičansko maslinovo ulje, ukusno crno vino, bračku tortu od badema...


Bračka janjetina jedno je od jela koje svakako morate kušati

Čak se i supetarski hoteli hvale svojom organski uzgojenom hranom. Tako Hotel Amor u svojoj gastro ponudi ima vlastite organski uzgojene lubenice i povrće, rade vlastite džemove, peku svoj kruh, peciva i kolače te proizvode maslinovo ulje.

Preporučujemo i da skočite do restorana Grill Garden, udaljenog tri kilometra od Supetra. Jedinstveno iskustvo.


Brač je poznat po sjajnoj hrani i vinima, što ćete najbolje iskusiti u Grill Gardenu


Napomena: kad se vratite iz Supetra, nemojte neko vrijeme koristiti vagu.


Bicikl će vam biti omiljeno prijevozno sredstvo

Brač je hrvatski otok s najviše biciklističkih staza u ukupnoj duljini više od 1000 kilometara. Iz Supetra se možete uključiti na njih sedam – Sv. Lovre, Sv. Roko, Sv. Petar, Sv. Jelena, Sv. Josip, Sv. Jere i Sv. Juraj.
Rezerviraj Bluesun Hotel Amor:

Neke od njih, poput Sv. Roka sa svojih 15 kilometara, su nezahtjevne i odlična su rekreacija za cijelu obitelj. Druge su staze za prave maratonce. Sv. Juraj je, primjerice, dug 160 kilometara i najduži je od svih na Braču. Staza je vrlo zahtjevna i, ako je prođete, možete reći da ste upoznali cijeli otok.


Kako doći do Supetra?

Do Supetra se može doći na dva načina – trajektom i zrakoplovom. Zrakoplovom možete sletjeti na otok Brač, u blizinu Bola. Do tamo zrakoplovi lete iz devet odredišta u šest europskih država – Francuskoj, Sloveniji, Belgiji, Austriji, Luksemburgu i Nizozemskoj.


Supetar je najveće mjesto na otoku Braču i pravi mamac za turiste


Zrakoplovom možete sletjeti i u Zračnu luku Split, a u tom slučaju ćete iz Splita do Supetra ići trajektom. Do Brača se trajektom može doći i iz Makarske, do mjesta Sumartin.


Što čekate? Sad znate sve što trebate – rezervirajte svoj smještaj u nekom od odličnih supetarskih hotela i uživajte u ljetu 2021.
Želite li ovo ljeto provesti na otoku Braču, javite nam broj osoba i željeni datum dolaska na +385 1 3844 288 ili pišite na reservations@bluesunhotels.com. Poslat ćemo vam posebnu ponudu u najkraćem mogućem roku.