ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Ljeto u Supetru: 3 stvari koje biste trebali znati

Supetar je najveće mjesto na otoku Braču i pravi mamac za turiste koji su zaljubljeni u sunce, more, kulturno-povijesnu baštinu i aktivni turizam. Što morate znati o ljetu u Supetru?
Kako doći do tamo?

Do Supetra se može doći na dva načina – trajektom i zrakoplovom. Zrakoplovom možete sletjeti na otok Brač, u blizinu Bola. Do tamo u 2020. lete zrakoplovi iz devet odredišta u šest europskih država – Francuskoj, Sloveniji, Belgiji, Austriji, Luksemburgu i Nizozemskoj.

Zrakoplovom možete sletjeti i u Zračnu luku Split, a u tom slučaju ćete iz Splita do Supetra ići trajektom. Do Brača se trajektom može doći i iz Makarske, do mjesta Sumartin.


Supetar je najveće mjesto na otoku Braču i pravi mamac za turiste


Hrana je izvrsna i domaća

Supetrani, kao i svi Bračani, ponosni su na svoju gastronomiju. Svojim gostima preporučuju da svakako probaju janjetinu, koju pripremaju na mnogo načina – ispod peke, kuhanu (lešo), 'na špicu'... Tu je i autohtono bračko jelo vitalac te torta hrapoćuša. U Supetru ćete moći probati i glasoviti brački ovčji sir, domaće ekstra djevičansko maslinovo ulje, ukusno crno vino, bračku tortu od badema...


Brač je poznat po sjajnoj hrani i vinima, što ćete najbolje iskusiti u Grill Gardenu


Čak se i supetarski hoteli hvale svojom organski uzgojenom hranom. Tako Hotel Amor u svojoj gastro ponudi ima vlastite organski uzgojene lubenice i povrće, rade vlastite džemove, peku svoj kruh, peciva i kolače te proizvode maslinovo ulje. Preporučujemo i da skočite do restorana Grill Garden, udaljenog tri kilometra od Supetra. Jedinstveno iskustvo.

Napomena: kad se vratite iz Supetra, nemojte neko vrijeme koristiti vagu.

Rezerviraj Bluesun Hotel Amor:
Bicikl će vam biti omiljeno prijevozno sredstvo

Brač je hrvatski otok s najviše biciklističkih staza u ukupnoj duljini više od 1000 kilometara. Iz Supetra se možete uključiti na njih sedam – Sv. Lovre, Sv. Roko, Sv. Petar, Sv. Jelena, Sv. Josip, Sv. Jere i Sv. Juraj. Neke od njih, poput Sv. Roka sa svojih 15 kilometara, su nezahtjevne i odlična su rekreacija za cijelu obitelj. Druge su staze za prave maratonce. Sv. Juraj je, primjerice, dug 160 kilometara i najduži je od svih na Braču. Staza je vrlo zahtjevna i, ako je prođete, možete reći da ste upoznali cijeli otok.

Što čekate? Sad znate sve što trebate – rezervirajte svoj smještaj u nekom od odličnih supetarskih hotela i uživajte u ljetu 2020.


Za sve informacije i rezervacije smještaja nazovite +385 1 3844 288 ili pišite na reservations@bluesunhotels.com. Ova vam zemlja ima doista mnogo toga za ponuditi. Dođite i uvjerite se!