ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Black Friday - uskoro!

Ljeto 2020. u Bluesunu: kako smo se spremili za vaš dolazak?

Zahvaljujući dobroj epidemiološkoj situaciji u Hrvatskoj, ali i daljnjem pridržavanju najviših zdravstveno-sigurnosnih standarda, Bluesun Hotels & Resorts spremni su za ljeto 2020. Vodeći računa o zdravlju naših gostiju, zaposlenika i poslovnih partnera, a u suradnji sa stručnjacima, pripremili smo mjere za rad naših hotela u uvjetima pandemije COVID-19. U nastavku donosimo odgovore na neka od pitanja koja bi vas mogla zanimati.


Hoćete li gostima mjeriti temperaturu? Hoćemo li morati nositi rukavice i maske?
Ažurirano 27.8.2020.

Našim ćemo gostima preventivno izmjeriti temperaturu po prvom dolasku u hotel.
Nošenje rukavica neće biti obavezno već to prepuštamo svakom gostu na volju. Maske su od 27.8.2020. obavezne u Bluesun hotelima na Braču, u Brelima, Tučepima i Omišu, sukladno odluci Stožera civilne zaštite RH.

Zbog Vaše sigurnosti i kako bismo poštovali zakonske mjere, odlukom Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske koja stupa na snagu 27.8.2020., uvode se nužne epidemiološke mjere za područje Splitsko-dalmatinske županije u trajanju od 14 dana. Jedna od tih mjera je i obavezno nošenje maski za lice ili medicinskih maski u zatvorenim zajedničkim prostorima hotela, osim pri konzumaciji hrane i pića.

Stoga Vas ljubazno molimo da, sukladno ovoj odluci, nosite masku kako je propisano. Svi oni koji maske nemaju, mogu ih podići na recepciji hotela. Obavještavamo Vas i kako je fitness hotela privremeno zatvoren. Vaše zdravlje i zdravlje naših zaposlenika nam je najvažnije. Hvala Vam na razumijevanju.

Kako ćemo se kupati na bazenu?

Kupanje će biti normalno, sa smanjenim brojem osoba unutar i okolo bazenskih prostora. Vodit ćemo se pravilom 15 osoba/100 m2, uz fizičku udaljenost od 1,5 m. Uz svaki bazen bit će postavljeni dezinficijensi. Omogućit ćemo tuširanje i prolazak kroz „predbazen“ gdje je to moguće.

Hoćemo li se moći opustiti na ležaljkama uz bazen i unajmiti ručnik za plažu?


Naravno. Na bazenima će ležaljke biti postavljene na minimalni razmak od 1,5 m te će se dezinficirati više puta dnevno.
Čiste ručnike za najam izdavat će naš djelatnik na bazenu. Korištene ručnike ćemo spremati nakon čega će biti prevezeni u praonicu.

Kako ćete nam posluživati obroke?

Gostima ćemo i dalje pružati velik izbor hrane. Svu hranu s buffeta posluživat će kuhari. Stolovi će biti posloženi u razmaku od 1,5 m i dezinficirani nakon svakog korištenja. Čisti i dezinficirani inventar bit će poslužen tek kad gost sjedne na željeno mjesto. Naši će djelatnici nositi rukavice i maske.

Kakve su ostale higijenske mjere u hotelskim restoranima i barovima?

Redovito ćemo dezinficirati sav namještaj i opremu, cjenike, POS aparate…

Hoćemo li moći uživati u svim wellness i spa uslugama?

Wellness će raditi kao i do sad, uz nekoliko ograničenja:

- mjerenje temperature gostima koji idu na tretmane,
- svi terapeuti će nositi zaštitne rukavice prilikom izvođenja tretmana (osim masaža),
- dezinfekcija cijelog wellnessa svaka 2 h,
- rezervacija spa zone – unaprijed će biti određen broj osoba koje mogu biti unutar nje,
- dostupne će biti samo suhe saune.

Hoćete li dezinficirati sobe?


Uz redovito čišćenje, sobe će se redovito i detaljno dezinficirati.

Kakve su higijenske mjere u ostalim javnim prostorima hotela?

Čistit ćemo i dezinficirati podove, vrata, kvake, gumbe na dizalima, prekidače, namještaj i sanitarije nekoliko puta dnevno.

Što ako posumnjate na COVID-19 kod gosta ili zaposlenika?


Pripremili smo protokol prema kojem ćemo postupati u takvom slučaju. Svakom hotelu za takav su slučaj na raspolaganju dežurni epidemiolozi. Više o tome doznajte u našem vodiču za rad u idućoj točki.

Možemo li negdje doznati više detalja?

Pripremili smo vodič koji predstavlja osnovnu i detaljnu uputu svim zaposlenicima Bluesun Hotels & Resorts, u svakoj destinaciji i svakom hotelu. Svi oni proći će obuku u odgovarajućim okruženjima, a isto će tako sve će donesene mjere biti ažurirane kako bi obuhvatile nove informacije važne za ublažavanje rizika. Pročitajte ga OVDJE.

Vaše zdravlje i sigurnost su nam najvažniji!

Za sva dodatna pitanja javite nam se na reservations@bluesunhotels.com ili na +38513844288.