ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

3 recenzije gostiju koje će vas inspirirati da dođete u Omiš

Razmišljate o dolasku u Omiš na godišnji odmor? Pročitajte što kažu ljudi čijim stopama ćete krenuti. Prenosimo vam 3 turističke recenzije Omiša.
'Slikovita stara sela pozivaju da ih otkrijete'

Maja iz Njemačke, u opširnoj recenziji na Facebook stranici Turističke zajednice Omiša, ga naziva 'nevjerojatno raznolikim piratskim gradom' u kojem 'ne morate samo ležati na plaži, igrati vodene sportove, roniti, nego i uživati na rijeci Cetini na brodu ili pak raftingu'.

Maju su oduševile sve mogućnosti za aktivni odmor – planinarenje, penjanje, paragliding, zipline... U blizini su, kaže, i vrlo zanimljive destinacije za izlete – crkva Stomorica, Imotski u blizini kojeg su Crveno i Plavo jezero, rijeka Vrljika...


Pogled s tvrđave Mirabela na Omiš 


'Slikovita stara sela u zaleđu uz rijeku Cetinu vas pozivaju da ih otkrijete', kaže ona. Posjetila je i znamenite omiške tvrđave Mirabela i Fortica, a posebno ju je oduševio godišnji Festival klapa.

'Sve u svemu, ako želite iskusiti raznolik aktivni odmor u kombinaciji s kulturom i malim i velikim znamenitostima, najbolje je otići u Omiš', zaključuje ona.


'Zapanjujući pogledi na okolne planine'

'Bilo nam je fantastično. Osoblje je divno, sobe su besprijekorne, hrana odlična s dobrim izborom i vegetarijanskim opcijama. Izađete iz hotela i na plaži ste, hodate lijevo ili desno za zapanjujuće poglede na okolne planine. Šećite obalom ili plivajte u moru', piše Emma iz Ujedinjenog Kraljevstva na Facebooku omiškog Turističkog naselja Sagitta.

Pogled iz sobe Holiday Village Sagitta


Autobusna postaja je, kaže, odmah kraj hotela i vrlo je lako otputovati do Splita, Makarske ili Trogira, koje vrijedi posjetiti.

Želim ovakav pogled iz sobe


"Osjećala sam se kao kod kuće"


Lea iz Hrvatske svoj je odmor provela u hotelu Nestos.

„Od trenutka ulaska u ovaj prekrasan hotel, osjećala sam se kao kod kuće. Ljubazno i srdačno osoblje, ugodan i topao ambijent, a posebno me oduševio restoran The River.


Hotel Nestos gostima pruža intimu i mir, uz uživanje kraj bazena i gastronomske poslastice restorana The River


Terasa u prirodnom okruženju s odličnom kuhinjom, izvrsnim vinima iz vlastite proizvodnje glavni su adut hotela. Preporuka svima koji vole hedonistički stil odmora“,
zaključuje Lea.

Želim znati više o hotelu Nestos

Javite nam svoje željene datume i broj osoba na reservations@bluesunhotels.com ili na +385 1 3844 288 i primit ćete posebnu ponudu u najkraćem mogućem roku.