ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Velika ljetna ušteda samo ovaj vikend!

Posebne ponude

Wellness & spa centri u Bluesun hotelima pružaju idealne trenutke opuštanja u danima vjenčanih priprema, kada vaše tijelo proživljava dodatni stres i umor i kada vapi za relaksacijom i njegom. Nudimo posebne wellness pakete za proslave djevojačkih i momačkih večeri za one koji žele zajedno doživjeti nove i posebne trenutke zabave i uživanja.

Ugodnu i opuštenu zabavu pružit će vam relaksirajuće kupke u ružinim laticama, čokoladi, aromatičnom bilju... Programi uključuju saune, vodeni svijet s unutrašnjim i vanjskim bazenima, whirlpool, fitness, masaže cijelog tijela, kozmetičke tretmane...
Jedinstvena prilika za mladence da iznenade svoje odabranike, da ih daruju čarobnim trenucima opuštenosti cijelog tijela i mirnog stanja duha, uz konzumaciju egzotičnih voćnih čajeva, koktela, plata s voćem, šampanjca, bogate večere uz zvuk tamburice i mandoline. Iznenadite i svoje prijatelje i pružite im novu i drugačiju proslavu u Bluesun hotels & resorts.

Djevojačke wellness večeri u Brelima

Trenuci nezaboravnih iskustava za mladenku i njezino društvo. Užitak za dušu i tijelo kroz raznolikost wellness tretmana prilagođenih vašim željama kao bajkoviti uvod za najvažniji dan vašeg života.

Momačke wellness večeri u Bolu

Zabavite se u društvu prijatelja uživajući u svakom trenutku opuštanja koji pruža Thalasso wellness Bluesun hotela Elaphusa****. Osim toga okušajte se u indoor golfu, kuglanju ili plesu u diskoklubu Elaphusa. Oslobodite se stresa i napetosti i zadovoljni krenite u izazove budućeg bračnog života.

Intimne wellness večeri u Starigradu Paklenici

Romantični trenuci za mladence i bračne parove uz wellness & spa tretmane.

Tematska vjenčanja u Bluesun hotels & resorts - vjenčanja u prirodi na atraktivnim lokacijama, u romantičnom i intimnom okruženju. Prisjetite se minulih vremena, prepustite se duhovnom miru, uživajte u ljepotama prirode i stvorite si trenutak za pamćenje.

Tjedan za mladence - romantični i intimni program za potpuni užitak na medenom mjesecu.