ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Summer Special popusti do 30%

Konferencijski centar u Starigrad-Paklenici

Starigrad-Paklenica

Starigrad-Paklenica je mjesto gdje planina Velebit susreće Jadransko more. Netaknuta priroda i osjećaj mira razlozi su zašto gosti vole dolaziti ovdje. No, nije stvar samo u miru i oslobađanju od stresa – Starigrad-Paklenica je i jedno od najboljih dalmatinskih odredišta za aktivne goste. Nacionalni park Paklenica je najpopularnije penjalište u Hrvatskoj, a pruža vam i mogućnosti hodanja, planinarenja, vožnje bicikla, trčanja traila itd. U krugu od 100 km su još tri nacionalna parka – Plitvice, Kornati i Krka. Povijesni grad Zadar je udaljen samo 45 km.

Prometna povezanost:

- Zračna luka Zemunik, Zadar
- Autobus ili automobil – autocesta A1 je u blizini
- Trajekt Ancona - Zadar

Bluesun Holiday Village Alan 3*

Bluesun Holiday Village Alan je smješten samo 2 km od ulaza u Nacionalni park Paklenica. Savršeno je mjesto za vaš team building, susret, konferenciju ili događaj. Tu su prostrani konferencijski centar, nagrađivani wellness i spa centar, raznolike mogućnosti za sport i rekreaciju i sjajna hrana.

Konferencijski centar

Bluesun Holiday Village Alan ima konferencijsku dvoranu kapaciteta 150 mjesta, kao i 3 manje prostorije. Manji događaji mogu se održati u vrlo atraktivnom Sky Baru na vrhu hotela, uz zapanjujuć pogled na okolicu.

Oprema:

- Projektor
- Platno
- Flipchart ploča
- Internet veza

Zašto je Alan sjajan izbor?

Istražite prirodu

Istražite jedinstveno okruženje hotela – provedite dan među kanjonima Nacionalnog parka Paklenica ili krenite na Jeep safari na planinu Velebit. Zaplovite kroz fantastičan kanjon rijeke Zrmanje ili se odvažite na rafting na njoj. Otiđite na jednodnevni izlet u neki od nacionalnih parkova u blizini – Plitvička jezera, rijeku Krku ili Kornate. Bluesun Holiday Village Alan je kao stvoren za team building.Sjajna hrana

U Bluesun Holiday Village Alan možete doručkovati, ručati i večerati. Taverna Batela kraj hotela nudi velik izbor mediteranskih jela spravljenih od svježih namirnica. Batela je nadaleko poznata po jelima od dagnji – dagnje su lokalno uzgojene i najsvježije moguće.Wellness i bazeni

Najistaknutiji sadržaj Alana je 25-metarski poluolimpijski bazen, idealan za grupne aktivnosti ili opuštanje u slobodno vrijeme. Wellness i spa je površine veće od 1000 m2. Tu su hidromasažni whirlpool, jacuzzi, parna kupelj, saune i izbor wellness tretmana.
Reference:

Neki od naših istaknutijih partnera su Adidas Germany, Pliva, Belupo, Johnson & Johnson, INA i Ledo. Širu listu naših referenci pogledajte ovdje. Javite nam se s upitom još danas!

Tel.: +385 91 6212 182
E-mail: groups@bluesunhotels.com