ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Summer Special popusti do 30%

Konferencijski centar u Supetru na otoku Braču

Supetar, otok Brač

Supetar i njegove duge šljunčane i pješčane plaže, okružene borovima i mediteranskim zelenilom, već su dugo atraktivna turistička destinacija. Bilo da želite opušteno prošetati njegovim povijesnim uličicama ili se aktivno odmarati, Supetar je pravo mjesto za vas. Ovdje možete voziti bicikl stotinama kilometara biciklističkih staza, učiti roniti, ili istražiti otok Brač uz našu pomoć. Supetar je sa Splitom povezan trajektnom linijom koja, tijekom turističke sezone, vozi i do 15 puta dnevno.

Prometne veze:

- Trajektne linije: Supetar – Split (50 min), Sumartin – Makarska (45 min)
- Zrakoplovna luka Brač kraj Bola (15 min)

Udaljenosti od Supetra:

- Bol – 38 km
- Sumartin – 49 km
- Zračna luka Brač – 23 km

Bluesun Holiday Village Velaris 3*/4*

Smješten u bogatom mediteranskom vrtu, Bluesun Holiday Village Velaris 3*/4* je savršeno mjesto za vaše susrete, konferencije, događaje i team building. Tu su konferencijski centar, wellness i spa oaza, puno mogućnosti za sport i rekreaciju i sjajna hrana iz vlastitih vrtova. Izbor smještaja je velik – tu su hotel Amor 4*, Vila Vela Luka 4* i paviljoni Vlačica 3* i Vrilo 3*.

Konferencijski centar

Konferencijska dvorana na 400 m2 može primiti do 260 ljudi. U cijelosti je opremljena za sve audio i video prezentacije. Tijekom predaha možemo vam ponuditi lagane zalogaje, kavu i bezalkoholna pića. Manja soba za sastanke se nalazi na najvišem katu hotela Amor i ima vrhunski pogled na Split i obalu. Veličina i lokacija sobe garantiraju privatnost, što je idealno za manje sastanke za do 25 ljudi.

Zašto je Velaris sjajan izbor?

Organizirani izleti

Prije dolaska u hotel možete dogovoriti razne atraktivne izlete. Istražite cijeli otok iz Supetra – posjetite Pustinju Blaca – samostan iz 16. st. uklesan u stijenu, Škrip – najstarije naselje na otoku, Vidovu goru – najviši vrh jadranskih otoka.Hrana i vino

U Holiday Villageu možete doručkovati, ručati i večerati. Samo 3 km od Supetra nalazi se jedan od najboljih restorana na otoku Braču – Grill Garden. Smješten usred zelenila, savršeno je mjesto za ljubitelje dobre hrane, mediteranskih okusa i ukusnog vina. Terasu okružuju stabla maslina, a pogled na more je sjajan. U Grill Gardenu rade vlastito maslinovo ulje i uzgajaju svoje povrće. Meso i riba su lokalno uzgojeni i ulovljeni. Nakon obroka, ostaje vam samo nasloniti se i uživati u zalasku sunca. Savršeno mjesto za organizaciju gala večere.Wellness i bazeni

Wellness i spa centar Bluesun hotela Amor nudi raznovrsne spa rituale i tretmane tijela. Bilo da vas zanima klasična masaža ili tretman lica ili pak ekstravagantna kromoterapija, ovo je pravo mjesto za vas. Možete se opustiti i uz vanjski bazen hotela Amor.
Reference:

Neki od naših istaknutijih partnera su Adidas Germany, Pliva, Belupo, Johnson & Johnson, INA i Ledo. Širu listu naših referenci pogledajte ovdje. Javite nam se s upitom još danas!

Tel.: +385 91 6212 182
E-mail: groups@bluesunhotels.com