ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Najljepše plaže u Makarskoj okolici

Svi već znaju da su plaže na Makarskoj rivijeri možda i najljepše u Hrvatskoj. A koje su to najbolje među njima? Donosimo vam svoj odabir pet plaža u kojima ćete ovog ljeta uživati.
Punta rata

Najpoznatija plaža Makarske rivijere nalazi se u Brelima. Forbes ju je svojedobno proglasio jednom od najljepših na svijetu. Na njenom je zapadnom dijelu Kamen Brela, jedan od turističkih simbola Hrvatske. Punta rata savršena je za obitelji.

Plaža Tučepi

Najduža plaža cijele Makarske rivijere. U svoja četiri kilometra uklapa sve one sadržaje koji su potrebni za obiteljsko kupanje, sunčanje i zabavu. Pogled s plaže na obližnju planinu Biokovo je nestvaran.Vruja

Šest kilometara sjeverno od Brela smještena je plaža koja svoju veličanstvenost duguje spoju mora i planina. Visoke litice koje se nadvijaju nad njome daju joj poseban čar. Zbog njih je i pomalo izolirana, ali do nje je lako doći brodicom iz Brela. Jednom kad je otkrijete, nećete je nikad zaboraviti. Pogodna je i za naturiste.

Podrače


U blizini Punta rate, pomalo skrivena među stijenama, u Brelima se nalazi još jedna prekrasna uvala – Podrače. Godine 2015. našla se na listi 15 najpoželjnijih odredišta za odmor u izboru popularnog portala European Best Destinations. Šljunčana plaža obavijena tirkiznim morem idealna je za obitelji.


Rezerviraj Bluesun Holiday Village Afrodita:
Nugal

Oni koji su tamo bili tvrde da je ovo najljepša naturistička plaža na Jadranu. Skrivena je između visokih podbiokovskih litica, a u pozadini je park-šuma Osejava. Do nje se lako dolazi šetnjom od hotela Jadran ili Neptun iz Tučepa.Počnite planirati svoje ljeto 2020. već danas. Iskoristite neku od first minute ponuda ako još uvijek traju i što ranije rezervirajte hotel, kako biste mogli polako odbrojavati dane do početka godišnjeg odmora.
Javite nam broj gostiju i željeni datum dolaska na najljepše plaže Makarske rivijere na +385 1 3844 288 ili pišite na reservations@bluesunhotels.com. Poslat ćemo vam posebnu ponudu u najkraćem mogućem roku!