ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Bluesun hotel Neptun All Inclusive - Tučepi, Makarska***

[VIDEO] All Inclusive hotel Neptun na plaži Tučepi, Makarska

Smješten među nasadima maslina i borovima, uz najdužu plažu Makarske rivijere, 4 km dugu plažu Tučepi, hotel Neptun je kao stvoren za obiteljski odmor.


Zvuči li vam privlačno da imate tri obroka u hotelu, a između njih još dva međuobroka? A sve to uz dodatak raznih pića? All Inclusive usluga u hotelu Neptun je stvorena za vas. A to je tek mali dio onog što se nudi...

Aktivni i na odmoru


Uz All Inclusive možete ostati aktivni i na ljetovanju – besplatno unajmite bicikle, zaigrajte nogomet iili odbojku, izazovite nekog na stolnoteniski ili teniski meč. Savršen način za steći nove prijatelje. Vaši se klinci za to vrijeme mogu družiti sa svojim vršnjacima u dječjem klubu.

Bazeni za djecu i odrasle


Nakon aktivnosti nema ničeg boljeg od uživanja uz bazen uz hladno piće. Djeca će se, nakon igre na dječjem igralištu, moći poigrati u njima prilagođenom bazenu s morskom vodom.

Nakon odmora vrijeme je i za večernju zabavu uz glazbu uživo nekoliko dana u tjednu, koja je uključena u All Inclusive paket.

Besplatan WiFi i udobni kreveti

Vaše će utočište za odmor biti nedavno renovirane sobe, uz besplatan WiFi i udobne krevete. Prije spavanja pogledajte koji dobar film i utonite u san. Sutra je novi dan, a bit će još bolji od današnjeg! A ako slučajno dulje odspavate, ujutro vas čeka kasni doručak za spavalice...