ONLINE REZERVACIJA

  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Odabir gostiju/promo code

Odaberite broj gostiju

- +
 
- +
 

Za točan izračun, ljubazno molimo ispuniti dob djeteta.

-  
-  
-  
-  

Luksuzni odmor u Bluesun Hotelu Berulia

Njemački turoperator ITS nagradio 4 Bluesun hotela

07.07.2014.

Bluesun hoteli Soline i Berulia u Brelima te Afrodita i Alga u Tučepima dobili su nagradu ITS Red Star za izvrsnost i visoku razinu usluga prepoznatu diljem svijeta.
Jedan od najvećih njemačkih turoperatora ITS izabrao je 100 najboljih i najpopularnijih hotela u svijetu na osnovi ukupnog zadovoljstva i preporuka gostiju. Bluesun Hotels ponosni su što nagradu ITS Red Star primaju hoteli Berulia i Soline u Brelima te Afrodita i Alga u Tučepima.

Bluesun hotel Soline*** smješten je u neposrednoj blizini poznate plaže Punta Rata, proglašene jednom od 10 najljepših i najčistijih plaža na svijetu prema časopisu Forbes, dok je Bluesun hotel Berulia**** zgodno položen nad istoimenom intimnom plažom.

Soline su poznate po svom wellness i spa centru, unutarnjem i vanjskom bazenu, whirlpoolu nenadmašnoj lokaciji uz plažu. Uz sve to pruža i prekrasan pogled iz soba na more zbog kojeg ćete poželjeti ostati u Brelima zauvijek. Hotel Berulia, također samo nekoliko koraka udaljen od mora, daje vam moćan osjećaj intimnosti i romantike.

Bluesun hoteli Alga**** i Afrodita**** nalaze se na Makarskoj rivijeri u prelijepim Tučepima, a ni njima ovo nije prvi put da primaju nagrade i priznanja za svoju izvrsnost. Opuštajuća obiteljska atmosfera s dugom šljunčanom plažom, autentičnim dalmatinskim ambijentom i mediteranskim vrtom čini Afroditu idealnim smještajem za intiman odmor.

Alga je savršena opcija za sve avanturiste i putnike koji uživaju u zabavi, društvu, plivanju, sunčanju i aktivnom odmoru. Oba hotela se nalaze u blizini centra Tučepa i Sportskog centra Slatina.